Annonse
Hafslund Hovedgård

5 nye medlemmer i De Historiske Hotel & Spisesteder

De Historiske fikk tross pandemien og store utfordringer for reiselivet 33 henvendelser om medlemskap i 2021. Dette viser at et klynge-samarbeid med fokus på utvikling og digitale verktøy er sterkt ettertraktet.

Følgende hoteller er tatt opp som nye medlemmer i 2022:

•         Hafslund Hovedgård, Sarpsborg

•         Aak Hotel – Rauma

•         Utstein Kloster & Utstein Kloster Hotell, Mosterøy i Rogaland

•         Lindstrøm Hotel, Lærdal

•         Villa Åmot, Bygstad i Sunnfjord

- De Historiske Hotel & Spisesteder har de siste 15 årene utviklet en unik kvalitetsstandard for ”Historisk Kvalitet”. De Historiske er et kvalitetsmerke – et løfte om en helt bestemt opplevelseskvalitet for alle gjester som besøker medlemmene.

Responsen fra kvalitetssøkende målgrupper, både fra et sterkt gjenkjøpende hjemmemarked – men også fra et økende internasjonalt turistmarked med betalingsvilje, viser at gruppens fokus på kvalitet gir resultater, sier adm. dir. Nils Henrik Geitle.

Det kreves testing i.h.t. kvalitetsstandard for Historisk Kvalitet og sterke referanser fra markedet for å bli tatt opp som medlem.

- De Historiske opplevde i 2021 en formidabel salgsvekst med en økning på 21% i markedet for ferie/fritid (over siste normalår som var 2019) og alle signaler tilsier en videre vekst i dette markedet i 2022. De Historiske treffer en megatrend der gjestene nå vil oppleve det autentiske, ekte lokale matopplevelser, kulturarven, aktiviteter i naturen og generelt der bærekraft er en rød tråd i hva vertskapene presenterer hos våre medlemmer, sier Nils Henrik Geitle.

Annonse
Annonse
Annonse