Hotellrom for gamere

Quality Hotel Globe i Stockholm blir det første hotellet som hart spesialinnredet egne rom for gamere.

Foto

Egne hotellrom for gamere

Publisert: 11. november 2022 kl 10.09
Oppdatert: 11. november 2022 kl 10.09

Voksende gruppe

Room for Gaming, som det heter, er ifølge hotellet et tilbud for alle spillere på farten. Det ghelder enten om de er ute etter sport, hobbyer eller underholdning, skriver flysmart24.no

Hotellet mener at dette er en gruppe gjester som bare vokser i antall. Derfor har designet egne rom for for å møte behovene til denne målgruppen.  

Stockholm-hotellet tilbyr nå fem rom som skal være forbeholdt gamere på reise. De har gjennomgått renovering og fått ny design helt tilpasset spillere.

– For å møte spillernes høye krav har vi installert nytt høyhastighetsinternett, lydabsorberende gardiner og lyddempere er satt inn, samt spesiell belysning og blackouts, sier Tina Hedman. Hun er daglig leder på hotellet.

Kommer også til Norge

Rommene er innredet med egne spillmøbler.

Saken fortsetter under annonsen

Gjestene vil kunne velge mellom en rekke spill der de logger inn på kontoen sin og deretter har tilgang til spillene. Rommene er utstyrt med blant annet en datamaskin, skjermer og hodetelefoner for å møte de høye kravene som spillere stiller til utstyret sitt.

Quality Hotel Globe blir Nordic Choice Hotels første hotell med dette konseptet, etterfulgt av Quality Hotel Match i Jönköping hvor fem rom lanseres akkurat i tide til DreamHack i november.

Senere skal de komme også i Norge på hotellene Quality Hotel Expo på Fornebu og Quality Hotel i Bodø.