Foto

Renate Hirgum

Erfaren bransjemann til Oslofjord Convention Center

Publisert: 27. april 2022 kl 11.03
Oppdatert: 27. april 2022 kl 11.03

- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet med å utvikle nye Oslofjord. Det er ekstra spennende at jeg får brukt min internasjonale erfaring til å videreutvikle Norges største konferanselandsby, som er et helt unikt konsept i nordeuropeisk sammenheng, sier Sjødin. 

Sjødin har en lang og internasjonal merittliste fra hotell- og konferansebransjen. Han har blant annet ledererfaring fra det som tidligere var Rica-kjeden i Norge og Kempinski-kjeden i henholdsvis Tyskland og De forente arabiske emirater, hvor han ledet Emirates Palace Hotel i to forskjellige stillinger. Han har også vært med på oppstarten og posisjoneringen av et uavhengig hotell i Latvia og har hatt ansvaret for å kvalitetssikre i hovedsak catering og F&B, tilknyttet Abu Dhabis første Formel 1-race.

- Arilds internasjonale erfaring og ekspertise innen hospitality og forretningsutvikling gjør ham til det perfekte valget som ny viseadministrerende direktør. Vi er svært fornøyd med å kunne ønske en tungvekter fra bransjen velkommen til oss. Oslofjord står midt i en spennende utviklingsfase og Arild blir helt sentral i reisen mot nye Oslofjord, sier administrerende direktør i Oslofjord Convention Center, Stian Fuglset.

2022 er et merkeår for Oslofjord Convention Center. I februar stod flere store byggeprosjekter, som har gitt Oslofjord ny og viktig kapasitet, ferdig. Eierprosessen, som vil resultere i at Oslofjord eies av en livssynsuavhengig stiftelse med rent kommersielt formål, er godt i gang. Sjødins mest sentrale oppgave blir å utvikle Oslofjord videre i denne kommersielle retningen, i tråd med virksomhetens strategi.

Annonse

Ledige stillinger – reiseliv