Wilhelm Hartwig, Emil Tingulstad og Simen Vinge er gründerne bak overnattingskonseptet Att.

Foto: Anne Valeur/Pudder Agency

Erfaren hotelltrio utfordrer bransjen med nytt konsept

Publisert: 20. juni 2022 kl 09.43
Oppdatert: 20. juni 2022 kl 12.38

Med sterke investorer i ryggen, åpner Att dørene til deres første lokasjon i Kongens gate 5 (tidligere Grims Grenka) i Oslo til høsten. Brødrene Jensen, ORO og Montin er de største eierne og har bidratt i konseptutviklingen. Totalt er det kommitert 145 MNOK i selskapet, som tilbyr unike rom og leiligheter, en heldigital gjestereise og usedvanlige opplevelser for både lokale og besøkende. Selskapet har et omsetningsmål på 100 MNOK første driftsår og høye ambisjoner om vekst de neste fem årene. Atts første lokasjon ved navn Revier, åpnet for booking i juni og dørene åpner for gjester og besøkende i september 2022.

 – Vi ønsker å utfordre det etablerte og bli den nye veiviseren i bransjen, sier Emil Tingulstad, styreleder i Att og partner i ORO.

Solide investorer

Revier i Kvadraturen åpner til høsten, etterfulgt av et nytt, enestående prosjekt i den ikoniske Blystadvillaen på Torshov. Revier og Blystadvillaen er to av flere nytenkende prosjekter i OROs strategiske satsninger, som Verkstedhallen på Carl Berner, Madserud Gård på Skøyen, i tillegg til det eksklusive hotellet Casa Prana i Guatemala. Samtlige av investorene og ledelsen har personlig investert i Att og prosjektene.

– Att er én av de mest spennende investeringene vi i Oro har gjort. Att har solide og erfarne investorer i ryggen, en uredd, erfaren og dynamisk ledelse, og ikke minst et fremtidsrettet og utradisjonelt konsept. Jeg er trygg på at idéen vår vil bli godt mottatt av publikum. Vi forventer fullt hus til åpningen, sier Emil Tingulstad.

Et hotell som ikke er et hotell

Wilhelm Hartwig, tidligere hotelldirektør ved Amerikalinjen og Simen Vinge med mangeårig erfaring fra Nordic Choice Hotels, blir henholdsvis CEO og CPO i Att. Sammen med Tingulstad vil hotelltrioen bryte med tradisjonelle hotellkonsepter og tilby en helt ny kategori i norsk sammenheng, en kombinasjon av boutiquehotell og aparthotell. Drivkraften for å utvikle et kategoribrytende konsept er å skape verdifulle opplevelser og varige minner for gjestene.

Saken fortsetter under annonsen

– Med bakkeplanskonsepter, først og fremst skapt for de lokale, skal vi skape hus som bringer mennesker sammen i meningsfulle fellesskap, fremfor å skape unaturlige skiller mellom byens befolkning og tilreisende gjester. Vi skal være en positiv bidragsyter hvor enn vi etablerer oss, sier Wilhelm Hartwig, CEO i Att.

Att tilbyr en heldigital gjestereise uten unødvendig ventetid, hvor gjestene kan leie lekre rom eller leiligheter, tilpasset den reisendes krav til komfort og funksjon. Full fleksibilitet, frihet og selvstendighet.

Vinge mener den moderne reisende etterspør mer selvstendighet.

– Det tradisjonelle hotellet ble skapt som en lukket oase for turister, som ikke evner å navigere i en ny by. Dette er en utdatert modell. Den moderne reisende både evner og ønsker å oppleve ting på egne premisser, sier Simen Vinge, Chief Product Officer i Att.

Store vekstambisjoner

Selskapet starter med to hus i Oslo, deretter er ambisjonen å vokse til 15 hus i løpet av de neste fem årene i noen av de største norske byene som Bergen, Trondheim og Stavanger – og i utlandet.

– Først skal vi etablere oss i Norge, men vi legger ikke skjul på at vi også har internasjonale ambisjoner, sier Tingulstad. 

Saken fortsetter under annonsen

 

Ledige stillinger – reiseliv