Møllemester Hanna Stenberg og hennes medarbeidere, kan nå endelig ønske velkommen i boutiquehotellet Aksjemøllen, midt i Lillehammer.

Mølla Hotell åpner dørene

Publisert: 21. januar 2022 kl 11.23
Oppdatert: 21. januar 2022 kl 11.23

Mølla Hotell på Lillehammer skifter navn til Aksjemøllen og gjenåpner med ny profil etter en oppfattende renovering.

Fredag 21. januar kan hotelldirektør Hanna Stenberg og hennes medarbeidere endelig ønske velkommen i boutiquehotellet Aksjemøllen og ta imot gjester med 11 nyoppussede etasjer midt i Lillehammer sentrum.

- Vi har skapt et hotell med sjarme og egenart, og jeg tror mange kommer til å bli gledelig overrasket over den nye og oppgraderte stilen i Aksjemøllen. Vi har jobbet på spreng for å få hotellet klart til åpningen og nå gleder vi oss stort over endelig å kunne ønske gjestene velkommen til 58 unike og flotte hotellrom, sier Hanna Stenberg.

Den «nye» Aksjemøllen har gjennomgått en total forvandling og gjenoppstår i nye drakt, tilpasset gjester som ønsker høy kvalitet og standard.

Frem til 1991 var «Lillehammer Aktiemølle» den eneste gjenværende møllebygningen i regionen, men industribedriften ble innhentet av den moderne tids krav til effektivitet. Etter over 130 års mølledrift var det slutt, før bygget gjenoppstod som Mølla Hotell i 1992.

Etter vel 30 år som hotell for familiesegmentet skifter hotellet navn, stil og profil. Hotellet ble i fjor en del av den norskeide hotellkjeden Classic Norway Hotels som har 21 hotell fra Lofoten i nord til Grimstad i syd.

- En omfattende renovering og konseptutvikling gir oss mulighet til å ta en posisjon som det foretrukne boutiquehotellet i Lillehammerregionen. Vi skal ta vare på historien, samtidig som Aksjemøllen oppleves som moderne og tidsaktuell. Våre gjester er betalingsvillige voksne som setter pris på kvalitet og personlig service. De vil nyte det gode livet, er opptatt av kunst og kultur, samt god mat og drikke, samtidig som de vil oppleve den særegne stemningen i den vakre byen ved Mjøsa, sier Stephen Meinich-Bache, administrerende direktør i Classic Norway Hotels.

Saken fortsetter under annonsen

I tillegg til de 58 rommene som alle er ulike, enten i form eller innredning, åpnes også nye Toppen Skybar i 11. etasje, med et bardesign som tilfredsstiller de fleste. Her er det mer en utsikten som tar pusten fra gjestene.