Nordic Choice Hotels og Magic Norway styrker samarbeidet i Trondheim

Publisert: 10. november 2022 kl 15.17
Oppdatert: 11. november 2022 kl 10.57

­Magic Norway er en familieid eiendomsbesitter i Bergen med en rekke eiendommer lokalt, regionalt og nasjonalt. Magic Norway drifter også 4 Magic Hotels, snart 8 serveringssteder og kjøpesenteret Xhibition i Bergen.

Magic Norway eier også eiendommen Krambugata 11 (før 3) i Trondheim. Eiendommen, som hovedsakelig er en hotelleiendom med 196 doble rom, har vært leid ut til Nordic Choice Hotels med navnet Comfort Hotel Trondheim.

Hotellet med sin gode beliggenhet, har i alle år hatt høy etterspørsel og gode resultater.

Magic Norway har den siste tiden fått en rekke forespørsler om å både kjøpe eiendommen og å leie og utvikle eiendommen, fra ulike hotellkjeder.

Etter en nøye vurdering var det naturlig å fortsette det gode samarbeidet med Nordic Choice. Det er nå inngått en 30 års leieavtale, samt at det skal investeres vesentlige beløp for å styrke kvaliteten på rom og fellesområder, som vil gjøre hotellet enda mer konkurransedyktig og lønnsomt i årene som kommer.

Trondheim har de siste årene før pandemien hatt en meget positiv utvikling. Selv under pandemien har byen klart seg rimelig bra i forhold til andre byer i Norge.

– Vi er derfor veldig positive til å utvikle det gode forholdet med Nordic Choice og er sikker på at hotellet klart vil styrke sin attraksjonskraft i markedet og fremdeles være et av de mest foretrukne hotellene i byen, sier konsernsjef Ole Warberg i Magic Norway.

Saken fortsetter under annonsen

– For Nordic Choice Hotels er det viktig å ha gode og sentrale hoteller, med god beliggenhet i alle norske byer, innen alle konsepter som også dekker de ulike målgrupper. Trondheim er derfor en viktig destinasjon for Nordic Choice Hotels og vi er også meget tilfredse med at samarbeidet med huseier Magic Norway, skal tas videre i mange år fremover, sier Eivind Tangvik, Senior Vice President Operation Development i Nordic Choice Hotels.