Nordic Choice Hotels

Nordic Choice med klimapatrulje for å minske hotellenes energibruk

Publisert: 30. juni 2022 kl 09.44
Oppdatert: 30. juni 2022 kl 09.44

­Sammen med konsulentselskapet AFRY, skal Nordic Choice Hotels i høst sende ut et team til hotellene for å hjelpe dem å spare energi. Innledningsvis er det tolv hoteller som først får hjelp til å effektivisere driften av tekniske system, kompetanseheving av personalet og handlingsplaner for videre energieffektivisering.

– Bærekraft er et tema som står aller høyest på agendaen i hele selskapet, og at vi sammen med AFRY kan gjennomføre dette prosjektet oppleves veldig bra. Vi starter med tolv hoteller i Norge og Sverige i høst, men planen er at alle hotellene i selskapet skal få muligheten til å be om hjelp til å redusere energibruken sin. Det å kunne gjennomføre et prosjekt som utgjør en klimaforskjell, er veldig fint, sier Fredric Landell, Chief Project Officer i Nordic Choice Hotels.

For effektivt å kunne besøke så mange hoteller som mulig, kommer teamet, bestående av medarbeidere fra både AFRY og Nordic Choice Hotels, til å reise rundt i en elbil inspirert av TV-serien A-Team. I likhet med karakterene i serien, skal AFRY- og Nordic Choice-teamet ta på seg oppdraget med å gjøre en forskjell for klimaet.

Energisamarbeidet ble offentliggjort på Nordic Choice Hotels interne medarbeiderkonferanse i Stockholm, og er et ledd i strategiarbeidet som selskapet arbeidet med gjennom pandemien, hvor forsterket innsats for bærekraftig hotelldrift også innebærer ytterligere å redusere energibruken til hotellene, for å kunne redusere selskapets CO2-utslipp.

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv