Foto

Foto: Scandic Hotels

Norges største Scandic-hotell gjenåpner

Publisert: 12. september 2022 kl 10.29
Oppdatert: 13. september 2022 kl 08.36

­- Dette er et øyeblikk vi virkelig har gledet oss til. Nå ser vi frem til å ønske de første gjestene velkommen, og så får vi forhåpentligvis med oss en kurs- og konferansesesong med stor aktivitet, sier hotelldirektør Ellen Ravnå.

Scandic Helsfyr gjenåpnet i november 2020 etter en to år lang totalrenovering, men har siden den gang kun i korte perioder vært i ordinær drift. Under pandemien fikk hotellet i oppdrag fra myndighetene å huse karantenegjester, før krigen i Ukraina førte til at de ble vertskapshotell for ukrainere på flukt.

Nå, snart to år etter forrige gjenåpning, er hotellet preppet og klargjort for å gjenoppta ordinær drift.

Med 450 rom, 1250 sengeplasser og 14 møterom er Scandic Helsfyr kjedens største hotell i Norge. Hotellet ligger sentralt plassert i Gamle Oslo, fem minutter fra flybuss, t-bane og Oslo sentrum. De toppmoderne fasilitetene egner seg for så vel kurs- og konferansegjester, som idrettslag, konsertgjengere og andre som besøker hovedstaden.

Hotellet ble bygget for å være vertskapshotell under OL i Oslo i 1952, og har siden den gang vært gjennom flere utvidelser og renoveringer. Dette er Scandics 19. hotell i Oslo-distriktet, og det gjenåpner i en tid der etterspørselen etter overnattinger i hovedstaden er solid.

Saken fortsetter under annonsen