Norsk destinasjonshotell velger BWH Hotel Group

Publisert: 28. juni 2022 kl 10.13
Oppdatert: 28. juni 2022 kl 10.13

­I naturskjønne omgivelser nær Nesbyen i Hallingdal, og på 1000 meter over havet, ligger det nyoppussede Ranten Hotell. I tillegg til hotellets innbydende atmosfære og gjennomtenkte konsepter, er det et stort aktivitetstilbud i nærområdet. Det gjør hotellet til et verdsatt tilskudd til BWH Hotel Group.

Ranten Hotell tilbyr 34 nyoppussede rom – alle fullt utstyrt, og med utsikt over fjellene. Hotellets restaurant baserer seg på lokale råvarer. Jordnære, men elegante retter står på menyen, og kan nytes sammen med nøye utvalgte viner.

– Vi har gjort store investeringer i å lage hotellet som vi nå stolt kan presentere. Det er her du bor midt i vårt vakre fjellandskap, og hvor det lokale, inkludert mat og drikke, er i fokus. Som nytt medlemshotell i BWH Hotel Group tror vi at mange nye, og tidligere gjester, vil komme hit og kose seg, sier Jens Brokmann, daglig leder ved Ranten Hotell, BW Signature Collection.

- Vi er glade for at Jens har valgt oss som samarbeidspartner. Ranten Hotell er utrolig hyggelig å besøke, enten du kommer dit for å utforske alle nærliggende aktiviteter med familien, eller for å holde en konferanse. Her tilbys gjestene en helhetlig opplevelse i et fantastisk miljø, sier Johan Michelson, administrerende direktør i BWH Hotel Group Scandinavia.

Hotellet tilbyr skreddersydde konferanser for inntil 40 personer. De tilbyr også en lang rekke aktiviteter, alt fra fiske til langrenn og fjellturer. I nærliggende helårsdestinasjon, Nesfjellet, kan man ta del i utendørsaktiviteter som slalåm, golf og terrengsykling. Ønsker du å kombinere dyreliv og natur, ligger vakre Langedrag Naturpark kun en kort kjøretur unna.

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv