Birgith Hjelle Roset  er ansatt som ny hotelldirektør ved ærverdige Gloppen Hotell i Sandane, i Nordfjord.

 

Ny direktør ved Gloppen Hotell

Publisert: 8. juli 2022 kl 11.52
Oppdatert: 8. juli 2022 kl 11.52

­Hun kommer fra jobben som daglig leder i attføringsbedriften Movia, tidligere Mona Vekst.

- Gloppen Hotell er så viktig for så mange og dette gjør det det verdifullt og inspirerende å være en del av laget. En bygd trenger et godt hotell å være stolte av, kunne vise frem og bruke i både glede og i sorg. Dette er også et viktig tilbud for tilreisende og turister. Samtidig må vi huske at alle ansatte ved hotellet er like viktige når vi skal levere på det hotelloppdraget vi tar på oss. Lokalmat står sterkt hos oss ved Gloppen Hotell og det er forventninger til at vi tar ansvar for og leverer på bærekraft, sier Birgith Hjelle Roset, som startet sin yrkeskarriere ved hotellet for 32 år siden.

- Som ung ble jeg en del av reiselivet ved å selge lokalt håndverk og gammelost til turister i Nordfjord. Etter en sommerjobb ved Sivertsens Hotell, som i 1988 skiftet navn til Gloppen Hotell, var det klart for Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

Jeg visste fort at jeg hadde et hjerte for hotell og utdannet meg i hotelladministrasjon i perioden 1988-1990 og har alltid vært en hotelldame, selv om jeg også har hatt andre jobber, før jeg nå er tilbake på Gloppen Hotell.

Jeg startet min reelle hotellreise på Gloppen Hotell, med tidligere hotelldirektør Dag Moen som den beste veileder og inspirasjonskilde. Å være en del av ledergruppen i et satsende miljø på Gloppen Hotell på 90-tallet, var spennende. Det har satt varige spor. Og for meg er Gloppen Hotell et sted jeg er glad i og virkelig bryr meg om, fortsetter Birgith Roseth Hjelle.

- Vi er stolte og glade for at Birgith Hjelle Roset har takket ja til å overta som hotelldirektør ved Gloppen Hotell. Gloppen Hotell er et svært viktig hotell i den raskt voksende kjeden av unike og håndplukkede Classic Norway-hotell, som har fokus på historie, natur, kultur og ekte opplevelser, sier administrerende direktør Stephen Meinich-Bache i Classic Norway Hotels.

 

Saken fortsetter under annonsen

Ledige stillinger – reiseliv