Hotell

Ny markedssjef for Thon Hotels

Andrea Mohus rykker opp og blir ny markedssjef i Thon Hotels.

Publisert Sist oppdatert

­Da tidligere markedssjef, Ida Svenningsen Eide, har gått videre til nye oppgaver utenfor Olav Thon Gruppen, er det klart for et sjefsbytte hos Thon Hotels.

- Vi er veldig glade for at Andrea Mohus - som har vært vikar i Idas barselpermisjon - har sagt ja til å overta rollen som markedssjef. Andrea har jobbet i Thon Hotels i snart tre år, og hun er full av energi til å løfte Thon Hotels til nye høyder i årene som kommer, sier markedsdirektør i Olav Thon Gruppen, Birgitte Lunde.

- Jeg er utrolig takknemlig for tilliten, og er veldig motivert for å videreutvikle markedsarbeidet vårt og merkevaren Thon Hotels. Rundt meg har jeg svært dyktige kollegaer som tilsammen utgjør et fantastisk markedsteam, og jeg gleder meg utrolig mye til å fortsette å skape gode resultater sammen med dem i årene som kommer, sier Andrea Mohus.

Mohus har jobbet tre år i Thon Hotels, hvorav to år som digital markedsfører, og har det siste året vært fungerende markedssjef. Hun har en bachelor i Digital markedsføring fra NITH, og tidligere jobbet med performance marketing i OMG.

Powered by Labrador CMS