Nytt Thon Partner Hotel i Danmark

Publisert: 8. november 2022 kl 09.47
Oppdatert: 8. november 2022 kl 09.47

­Det nye partnerhotellet skal driftes av CIC Hospitality. Thon Partner Hotel Høje Taastrup er et konferansehotell med 154 store rom med skandinavisk design og gir mulighet til å ta imot større konferanser og arrangementer. Det er i tillegg et populært hotell for ferie- og fritidsgjester.

– Nå er Thon Hotels endelig på plass med Thon Partner Hotel Høje Taastrup i Danmark og Stor-København, og det er vi veldig stolte av. Partnerskapet er et viktig steg fremover i Norden-satsningen i Thon Hotels, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.

Det nye Thon Partner Hotellet har konferansekapasitet for 420 personer og har blant annet egen restaurant, bar, lounge og god parkeringskapasitet.

Fra Hovedbanegården i København kommer man enkelt med tog og frekvente forbindelser til hotellet på 10 minutter. Fra København Lufthavn Kastrup tar det 14 minutter til hotellet.

Det er CIC Hospitality som er ansvarlig for å drifte partnerhotellet, som altså vil få navnet Thon Partner Høje Taastrup og blir et fullverdig Thon Partner Hotel fra januar 2023. I dag opererer det under varemerket Zleep Hotel.

– Vi møtte CIC i 2021 og så et stort potensialt i det unge og dynamiske teamet, som på få år har bygget opp en flott hotellportefølje og ultimo 2021 overtok CIC driften av Hotel Astoria i København.

Da vi konstaterte at CIC har et godt samarbeid med Thon Hotels, som er en av Norges største operatører på konferanseområdet, var det naturlig å utvide samarbeidet til også å omfatte konferansehotellet i Høje Taastrup.

Saken fortsetter under annonsen

Vi ser frem til et godt samarbeid i Høje Taastrup, hvor CIC står for driften, mens hotelleiendommen fremover eies likt mellom CIC og Proark, sier Michael Kaa Andersen i Proark.

– Samarbeidet med Thon Hotels og Proark er et viktig strategisk valg for CIC Hospitality og med vår ekspansjon i Danmark. Dette er et stort og flott konferansehotell med en meget god beliggenhet nær København, sier Matthias Tanski, CEO/Partner i CIC Hospitality.