Foto

LINK Arkitektur

Quality Hotel Panorama øker kapasiteten

Publisert: 18. mai 2022 kl 10.08
Oppdatert: 18. mai 2022 kl 10.12

Quality Hotel Panorama skal utvide med totalt 11.300 kvadratmeter - nesten dobbelt så mye som de eksisterende 6500 m2.

– Endelig kommer vi i gang med utvidelsen som har vært planlagt lenge. Dette blir et enormt løft for Trondheim, Tiller og Trøndelag, og vi får nå Norges mest moderne og fleksible konferansesenter syd i Trondheim. Målet er at det er klart 1. juni 2024, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels.

Det nye hotelltårnet blir på 20 etasjer, med 200 nye gjesterom deriblant familierom, suiter og funksjonstilpassede rom. Hotellets eksisterende rom er nylig renovert, og totalt får hotellet 327 gjesterom. Det blir også stort treningsrom, mens eksisterende restaurant og bar blir kraftig utvidet.

I konferansesenteret får blir det storsal med plass til opptil 1250 deltakere, i tillegg 16 møterom av ulik størrelse, konferansekapasiteten blir totalt på godt over 2000 personer.

– Dette blir det soleklare førstevalget syd for Trondheim, og den nye storsalen åpner for helt nye muligheter. Her kan vi arrangere det meste, og vi håper dette kan bli et nytt kultursenter, også med rom for konserter og show for eksempel. Samtidig ønsker vi å være et nabolagshotell for Tiller, forteller Bjørnar Kristiansen, hotelldirektør ved Quality Hotel Panorama.

Det er HENT som er entreprenør, mens LINK Arkitektur er arkitekter. Hotellet skal eies 50/50 av Joh. Johannson Eiendom AS og Strawberry Properties, og driftes av Nordic Choice Hotels under hotellkjeden Quality Hotel.

– Quality Hotel er møteeksperten for både private og bedrifter. Med utvidelsen av Quality Hotel Panorama, får vi et hotell- og konferanseprodukt som er tilpasset fremtidens behov og krav. Hotellet har allerede fått et solid løft gjennom renovering, og det nye tårnet og konferansesenteret gjør at vi får et energieffektivt, moderne hotell som vi tror både gjester, kunder og lokalbefokningen vil sette pris på, sier Elisabeth Saupstad, driftsdirektør i Quality Hotel Norge.

Saken fortsetter under annonsen

Eierskapsmelding er under behandling av Konkurransetilsynet.