Hotell

Radisson RED Oslo Økern, åpningen nærmer seg

Datoen er satt for åpning av Radisson RED Oslo Økern og gjestene kan booke rom fra og med 15. juli, på Norges nyeste hotell i ett fremtidsrettet bygg på spennende Økern Portal.

Publisert Sist oppdatert

Hotellet driftes av Norlandia Hotel Group (NHG), og brandes gjennom Radissons nye og urbane konsept, Radisson RED. Hotellet på Økern i Oslo blir Nordens tredje Radisson RED hotell, med 204 rom, fleksible konferanseløsninger, restaurant og en unik toppetasje med Rooftop-bar og uteservering, med en fantastisk panoramautsikt over Oslo.

De ansatte er klare

Etter en spennende rekrutteringsfase i et utfordrende marked, har hotellet lyktes med å finne dyktige folk i alle posisjoner, hvorav flere er bosatt i nærområdet. Prosessen har hatt som formål og hente tilbake viktige ressurser til reiselivsnæringen, men også introdusere bransjen for nye og sårt tiltrengte talenter.

- Hotell er ingenting uten menneskene som jobber der. Det har vært enormt viktig for oss og finne gode representanter for et spennende brand, som både hadde erfaring fra reiseliv og hadde forlatt bransjen grunnet pandemien. Like viktig er det også at vi bygger på med nye impulser og andre bakgrunner vi tror er relevant for å yte god service, forteller Jørgen Holte, direktør ved hotellet.

- Det at flere er bosatt i området er spesielt gledelig og gir ekstra eierskap. Med et slik hotell på Økern, har man all grunn til å være stolt både som ansatt og gjest. Dette blir et fantastisk hotell på alle måter, sier Holte.

Det er ofte en barriere tilknyttet til det å besøke et hotell uten at man bor der. Det ønsker RED Økern og endre på med egne konsepter, som skal gi en ny type gjesteopplevelse for boende gjester, men også tiltrekke de mange som jobber og bor rundt Økern Portal, og Oslo forøvrig.

- Vi ønsker å skape en arena hvor først og fremst nye uetablerte kunstnere og artister kan få vise seg frem, men også etablerte er velkommen. Våre konsepter vil favne så bredt vi kan innenfor musikk, sceneunderholdning, kunst og fashion, sier Jørgen Holte.

Powered by Labrador CMS