Hotell

Scandic vant kundeserviceprisen for tredje år på rad

Scandic var suveren vinner av hotellklassen, etter å ha scoret enda høyere enn året før.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg er skikkelig stolt over det arbeidet kundebehandlerne har lagt ned det siste året. Det har vært et annerledes og krevende år, men vi har stått på og gjort vårt ytterste for å gi Scandics kunder den beste servicen, sier teamleder Fredrik Kristiansen.

Det er SeeYou og Confex som arrangerer Kundeserviceprisen, og årets utgave av prisutdelingen ble holdt på Røverstaden i Vika i Oslo. Her ble kundesentre i en rekke bransjer hedret, etter å ha blitt vurdert på fire ulike prestasjonsområder.

Summen av dette bunner ut i et totalresultat på en skala som går fra 0 til 100, og her landet Scandic på 82,4 – en høyere poengsum enn i fjor, og langt over snittet for hotellklassen, som ligger på 64,3. Til sammenligning hadde 2. plassen i klassen, Nordic Choice Hotels, en poengsum på 73,2.

- Det er et privilegium å få jobbe med så dyktige, dedikerte og engasjerte medarbeidere. Det er de som har gjort dette mulig. Jeg opplever at det er et godt samarbeid på tvers av avdelinger i Scandic, noe som gjør det mulig å effektivt løse saker som kommer inn. Vi har også en sterk kultur i teamet vårt, hvor vi spiller hverandre gode og bygger hverandre opp, sier Kristiansen.

«Mystery shoppers»

Innsikten om de forskjellige kundesentrene innhentes ved at ulike «mystery shoppers» tar kontakt med ulike typer henvendelser. I løpet av en periode på fire måneder gjennomføres 25 slike henvendelser, og prestasjonene i disse samtalene fordeles på fire områder. Disse vurderingene kan lederne i kundesentrene benytte til utvikling og kompetanseheving. Scandic har nå vunnet Kundeserviceprisen tre år på rad.

Aller høyest score fikk Scandic på vurderingen av selve kundebehandlerne, og dette er også – ifølge Kundeserviceprisen – det største og viktigste prestasjonsområdet. Med poengsummen 89,1, var Scandic 12,8 poeng foran neste hotellkjede på lista.

- De som jobber på kundesenteret vårt er viktige ambassadører for Scandic, og jeg er mektig imponert over at de nok en gang vinner denne prisen. Dette er et stort kompliment til arbeidet de legger ned, og jeg håper det er en inspirasjon til videre innsats og utvikling, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør i Scandic Norge, Tine Birkeland Westby.

Powered by Labrador CMS