Foto

Molde Fjordstuer skifter navn til Molde Fjordhotell

Foto: Classic Norway Hotels

Tre Classic Norway-hoteller skifter navn

Publisert: 15. juni 2022 kl 14.49
Oppdatert: 15. juni 2022 kl 14.53

Lange køer på de store flyplassene, passkaos ved landets politistasjoner og hetebølge i Syd-Europa, gjør at nordmenn endrer årets ferieplaner. De søker etter de beste feriemålene i vårt eget land.

- Ved starten av rekordsommeren endrer Classic Norway Hotels nå navnene på tre av sine hoteller. Det er Molde Fjordstuer, Hustadvika Gjestegård og Finnøy Havstuer i Møre og Romsdal som nå får nye navn, forteller markedssjef Mette Sæter.

 Molde Fjordhotell

De hvite fjordstuene ved kaikanten i Molde skifter navn til Molde Fjordhotell. Restauranten er fullrenovert og blir til Restaurant Hav, samtidig som fjordhotellet åpner den nye Vinbaren. 

- Det nye navnet beskriver produktet vårt på en riktigere måte. Ikke minst for det internasjonale markedet. Vi skal være et høykvalitetshotell med en lokal bypuls, sier hotellsjef Roy Heggdal.

- Restauranten, kjøkkenet og to selskapslokaler er totalrenovert, og vi er nå klare for sommergjestene med egen signaturmeny og ukentlige femretters smaksmenyer. Restaurant Hav har, som navnet tilsier, fokus på lokale råvarer fra fjorden og havet. Den nye Vinbaren er en annen nysatsing ved hotellet. Vi har utdannede vinsommelierer i Vinbaren, som kan tilby mer enn 350 sorter vin, fordelt på over 5000 flasker. Flerbrukslokalet Løkta er renovert til selskapslokalet Rosehagen og vi er stolte og glade over å ta imot nye gjester her, sier Roy Heggdal.

Finnøy Bryggehotell

Annonse

I 30 år har gjester fått fabelaktige natur- og matopplevelser på Finnøya, ytterst på Romsdalskysten. Gjennom disse årene har Finnøy Havstuer gjennomgått en rekke oppgraderinger og utvidelser og skifter nå navn til Finnøy Bryggehotell.

- Vi skal fortsette å bidra til å skape flotte opplevelser ved å bygge på styrkene og verdiene hotellet har fått seg gjennom 30 år, men også tilby nye, spennende produkter. Hotellet vil få oppgraderinger som skal passe til det nye navnet. Når Nordøyvegen fra Ålesund åpner i august i år, vil Finnøy Bryggehotell bli landfast, noe som gir oss mulighet til å skape gode minner for enda flere gjester, sier hotellsjef Magnus Skarset Kalvøy.

Hustadvika Havhotell

Hustadvika Gjestegård ved den nasjonale turistvegen Atlanterhavsveien, blir til Hustadvika Havhotell.

- Hustadvika Havhotell er et familievennlig sted med god mat, god personlig service og hyggelig atmosfære, sier hotellsjef Henrik Kavli.

- Kombinasjonen av hotellrom, sjøhus og leiligheter, gjør at hele familien kan reise sammen og få et tilbud som passer for alle - fra barnebarn til besteforeldre, ute som inne.

Innfrir drømmene

Annonse

Classic Norway Hotels er nå representert i syv av landets elleve fylker og utvider stadig.

- I Classic Norway Hotels er vi levende opptatt av å skape opplevelser for våre gjester, og vi er stolte av å ha unike steder, i det som kanskje er verdens aller vakreste ferieland. Nå er vi klare til å ønske sommergjestene velkommen, til nye opplevelser, eller til oppfriskning av gamle ferieminner. Og kanskje finner man et lite øyeblikk der man er nær sine drømmers mål, sier Stephen Meinich-Bache, administrerende direktør i Classic Norway Hotels.

 

Ledige stillinger – reiseliv