Ungt hotelltalent tar over Clarion Collection Hotel Savoy

Publisert: 12. september 2022 kl 10.26
Oppdatert: 12. september 2022 kl 10.26

Etter fem år i Nordic Choice Hotels, stiger Elise Bergli internt i gradene fra hotellsjef til hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Savoy.

– Jeg er utrolig glad for denne utfordringen. Sammen med det flotte laget på hotellet skal vi videreutvikle konseptet slik at vi fyller hotellet med fornøyde gjester. Målet er å gi et komplett opphold med følelsen av både luksus, hygge og førsteklasses service, sier Bergli.

Hun har en bachelor i økonomi, men fant sin bransje gjennom flere år ved Clarion Collection Hotel Amanda i hjembyen Haugesund. Derfra gikk hun videre til PS:Hotel i Oslo for å jobbe med arbeidsinkludering.

– I Elise Bergli får vi en ung, nytenkende hotelldirektør med solid erfaring fra drift. Hennes bakgrunn gjør meg sikker på at både gjester og ansatte vil stortrives, og hun er den rette til å ta Clarion Collection Hotel Savoy videre på en stødig, men fremoverlent måte, sier June Johanson, driftsdirektør for Clarion Collection Hotel Norge.

Clarion Collection Hotel Savoy ble oppført som leilighetsbygg på midten av 1800-tallet, men ble til hotell i 1916 og har i dag 89 gjesterom. Bygget huser også Restaurant Eik og Restaurant Fjord, samt Savoy Bar.

Kristian Vik til F&B

Tidligere direktør Kristian Vik går tilbake til det sentrale innkjøpsteamet i Nordic Choice Hotels som Category Manager Food & Beverages. Vik har vært direktør ved Clarion Collection Hotel Savoy i nesten fem år, men har tidligere jobbet sentralt med restaurantkonsepter, samt F&B Manager og bar- og restaurantsjef på flere hotell.

Annonse

– Jeg ser frem til å bli en del av innkjøpsteamet i Nordic Choice Hotels. Etter mange års erfaring i F&B-drift både på hotell og sentralt, er jobben som kategorisjef for mat og drikke noe jeg gleder meg stort til å komme i gang med, sier Kristian Vik.

 

Ledige stillinger – reiseliv