Amerikalinjen ble kåret til beste hotell i Norge.

5 priser til Nordic Choice Hotels under Grand Travel Awards

Publisert: 13. januar 2023 kl 09.27
Oppdatert: 13. januar 2023 kl 09.30

­- For en fantastisk start på 2023, og avslutning på 2022. At selskapet henter hjem hele fem priser er intet annet en imponerende, og hver enkelt som jobber i selskapet og ute på hotellene våre er med på å hente hjem denne anerkjennelsen, sier Petter A Stordalen.

Nordic Choice Hotels ble kåret til Beste kjede i Norge, men også Beste kjede i Norden. Amerikalinjen tok hjem prisen for Beste hotell i Norge, og Sommerro ble kåret til Årets nykommer. Administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, ble tildelt årets hederspris sammen med Morten Thorvaldsen. Det er første gang på 25 år at denne prisen tildeles to personer.

- Årets hederspris til Morten Thorvaldsen og Torgeir Silseth er et viktig symbol på hvordan bransjen har stått sammen under pandemien. I over 17 år har Silseth vært en av mine viktigste sparringspartnere, og at han mottar årets hederspris er vi i Nordic Choice veldige stolte av. Silseth er en bauta i den nordiske hotellbransjen, og de siste årene har han lost konsernet gjennom en svært krevende tid, sier Petter A Stordalen.

- At Sommerro og Amerikalinjen premieres med Årets nykommer og Årets hotell, er en imponerende bragd av teamene på respektive hotell. Fra Sommerro åpnet dørene, har huset blitt fylt av både gjester og lokale, og vi er overveldet av responsen. Amerikalinjen har på sin side klart å opprettholde sin posisjon i markedet, som et unikt hotell med sjarmerende luksus og gode matopplevelser. Porteføljen av selvstendige hotellbrands har vokst kraftig de siste årene, og prisene viser at hotellgjestene verdsetter konseptene, avslutter Petter A Stordalen.

 

 

Saken fortsetter under annonsen