Hotell

Espen Ravnå blir driftsdirektør for Comfort Hotel Norge.

Årets hotelldirektør 2019 blir driftsdirektør for Comfort Hotel Norge

Espen Ravnå går fra å være hotelldirektør i Oslo, til å lede driften av alle 18 Comfort Hotel i Norge.

Publisert Sist oppdatert

­Det er et ekte hotellmenneske som nå får ansvaret for 18 Comfort Hotel i Norge. Espen Ravnå har jobbet sammenhengende innen bransjen etter fullført videregående skole. Fra 2009 har han hatt ulike roller og arbeidssteder innen Nordic Choice Hotels, senest som hotelldirektør ved Comfort Hotel Børsparken.

– Espen Ravnå kan hotelldrift bedre enn de fleste og vi er glade for at vi har klart å gi ham en karrierevei. Ravnå har levert fantastiske resultater, noe utnevnelsen “Årets hotelldirektør 2019” i hele Nordic Choice Hotels viser. Han er en leder som ser mennesker, gir dem sjanser og utvikler talenter, sier Solveig Voldheim, kjededirektør for Comfort Hotel i Norden.

I 2017 ble han kåret til «Årets Unge Hotelier», av HSMAI og samabeidspartnere.

Ravnå har også vært direktør ved Comfort Hotel Xpress Youngstorget og Comfort Hotel Trondheim. Ved Comfort Hotel Børsparken har han ledet hotellet gjennom renovering og pandemi, samtidig som man har implementert et samarbeid med OsloKollega om arbeidstreningsprogrammet PS:Hotel.

– Det har vært utrolig givende å få være med i det banebrytende arbeidet som OsloKollega står bak. For oss som selskap ligger det i DNAet å stille opp for dem som trenger litt ekstra bistand. Når dette programmet nå er godt i gang, var det riktig for meg å ta et steg videre og utfordre meg selv med en ny rolle. Jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med hotell, destinasjoner og kollegaer i Comfort Hotel, sier Ravnå, som tiltrer stillingen 1. juni i år.

Før den tid skal Nordic Choice Hotels bytte navn til Strawberry. De fire hotellkjedene fortsetter under samme sine respektive merkevarer, hvor Comfort Hotel er budsjettalternativet med utvalgt servicenivå.

Powered by Labrador CMS