Classic Norway Hotels har gjennomført årets gallafest med prisutdeling til vinnerne av «Classic Norway Hotels Awards». Her er vinnerne sammen med adm.dir Stephen Meinich-Bache (foran t.v.) og eier Erik Berg (foran t.h.)

Classic Norways beste

Publisert: 2. mars 2023 kl 13.48
Oppdatert: 2. mars 2023 kl 13.48

­Gode ledere, medarbeidere og samarbeidspartnere skal man sette pris på.

Det er bakgrunnen for at den raskt voksende norske hotellkjeden Classic Norway Hotels har gjort «Classic Norway Hotels Awards» til en årlig begivenhet.

Kjeden består nå av 23 håndplukkede hoteller og rorbuanlegg rundt om i landet og feirer i høst at de har vært en reiselivsfamilie i 20 år.

Årets hotell

Grand Hotel i reiselivskommunen Åndalsnes i Møre og Romsdal er til tross for sin over 100-årige historie et av de siste hotellene inn i Classic-familien.

Likevel var det nettopp Grand Hotel som fikk prisen «Årets Hotel», under årets «Classic Norway Hotels Awards», som nylig ble gjennomført i Molde.

– Atmosfæren i hotellet er avslappet og jordnær, samtidig som den er profesjonell. Personalet får gode tilbakemeldinger for sin service og vennlighet hos gjestene, og dette viser seg i god score hos Hotels.com og Booking.com.

Saken fortsetter under annonsen

Hotellet har det siste året hatt en enorm omsetningsvekst og levert tidenes beste resultat, med over syv millioner kroner, sier administrerende direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

Årets kjøkken

Prisen for beste kjøkken gikk til Nyvågar Rorbuhotell i Kabelvåg, som er et av Classic Norway Hotels fire anlegg i Lofoten

– Kjøkkenet har gjennom året levert en svært god varekost og kjøkkensjef Andre Gåsemyr er svært opptatt av å benytte lokale råvarer, som gjerne plukkes rett fra naturen av ham selv, sier Meinich-Bache.

– En stor inspirasjon til å fortsette utviklingen av hotellet og kjøkkenet, sier hotellsjef Alexandra Anker.

Årets leder

Hotelldirektør Ismahene Boussakra ved Hotel Refsnes Gods, får prisen som «Årets leder» for sin innsats på hotellet som ligger på Jeløy, i Moss.

Saken fortsetter under annonsen

Classic Norway Hotels-eier Erik Berg og adm.dir Stephen Meinich-Bache er samstemte:

– Ismahene Boussakra har gjennom det siste året vist en solid karakter, innsats og kreativitet, både på vegne av seg selv og sitt hotell.

Hun har vært ansatt på hotellet i en årrekke og er et lidenskapelig hotellmenneske. Hun er opptatt av sine ansatte og jakter stadig forbedringer i sin organisasjon. Og Ismahene Boussakre er strukturert og jobber strategisk mot hotellets mål - noe som gjenspeiler seg i hotellets detaljfokus og gjesteopplevelse.

Årets fagpris

Classic Norway Awards deler også ut «Årets fagpris», og denne gikk til Yngve Strand, som er en av selgerne i Classic Norway Drift.

– Han har et brennende engasjement for sitt fag og legger ned en solid egeninnsats,  som resulterer i økt omsetning. Yngve Strand har et enormt konkurranseinstinkt og motiveres av fornøyde kunder. Han har alltid et godt humør og finner kreative løsninger for kunden, noe som er sentralt i dette fagfeltet, sier juryen i sin begrunnelse.

Årets leverandør

Saken fortsetter under annonsen

Classic Norway Hotels ønsker også å hedre eksterne samarbeidspartnere og årets vinner er Hansa og bryggeriet Nøgne Ø.

– De har levert varer og tjenester for oss i mange år og samarbeidet utviklet seg til nye høyder i 2022. Det har vært svært morsomt for oss som hotellkjede å ta del i og utvikle et helt nytt Lyst lagerøl sammen med vinneren. Havbris med ingredienser som tare fra Lofoten, lyng og blomsterblader fra Rosenes By og einer fra det blide Sørlandet, er produsert hos Hansa og Nøgne Ø, sier driftsdirektør Elisabeth Husøy i Classic Norway Hotels.

Årets medarbeider

Hun kom til Lillehammer for å jobbe en kort sommer som hotellrenholder i 2007. Nå, 16 år senere, er hun fortsatt ved Aksjemøllen Hotell i Lillehammer, og denne uken ble Magdalena Pielach-Plodzien kåret til «Årets medarbeider».

Pielach-Plodzien har ansvaret for avdelingen som står for housekeeping ved hotellet, som ligger i Lillehammer sentrum.

– Jeg blir veldig glad og stolt, og det var en stor overraskelse. Det gir meg motivasjon til å fortsette å gjøre en god jobb i fremtiden, sier en rørt Magdalena Pielach-Plodzien.

 

Saken fortsetter under annonsen