Hotell

Skagen Hotel – First Partner Collection

First Hotels får fire nye partnerhoteller

First Hotels har hatt en meget god tilvekst de første fem månedene i år, med totalt 16 nye partnerhoteller, noe som tilsvarer en vekst i porteføljen på 59 prosent.

Publisert Sist oppdatert

­First Hotels utvider med tre nye partnerhoteller i Skagen i Danmark. Skagen Hotel – First Partner Collection, Foldens Hotel - First Partner Collection og Skagen Motel – First Partner Collection. I tillegg får kjeden også et nytt partnerhotell i Uppsala, Hotell Kvarntorget – First Partner Collection.

De tre nye partnerhotellene i Danmark ligger alle sentralt plassert i hjertet av Skagen, med kort vei til havnen. I vakre Skagen er man tett på kulturhistoriske opplevelser og naturskjønne områder med strand og skog. Her finner du Danmarks spiss, Grenen, samt Nord-Europas største vandrende sanddyne, Råbjerg Mile.

Hotell Kvarntorget – First Partner Collection ligger ved Kvarntorget i nærheten av Uppsala sentrum. Fra hotellet er det kort vei til turistattraksjoner som Uppsala domkirke, «Botaniska Trädgården», Uppsala slott og «Äventyrsbadet Fyrishov».

First Hotels har hatt en meget god tilvekst de første fem månedene i år, med totalt 16 nye partnerhoteller, noe som tilsvarer en vekst i porteføljen på 59 prosent. Med de fire nye partnerhotellene har kjeden nå 30 hoteller i Sverige, 9 hoteller Danmark, og 4 hoteller i Norge, totalt 43 hoteller.

– Vi har fortsatt ambisjoner om ytterligere vekst, særlig i Norge og Danmark, hvor vi historisk sett, ikke har hatt like god representasjon som i Sverige. Men dette er vi nå i full gang med å gjøre noe med, sier Thomas P. Gillespie, adm. dir. i First Hotels International AS.

Powered by Labrador CMS