Thomas P. Gillespie, CEO i First Hotels AS, søker i disse dager etter både flere hoteller og ansatte.

First Hotels får fire nye partnerhoteller – vil ha flere hoteller og medarbeidere

Publisert: 3. mars 2023 kl 10.43
Oppdatert: 3. mars 2023 kl 10.46

I Stockholm blir Queen’s Hotel kjedens første partnerhotell. Hotellet er et boutiquehotell, som ligger midt i sentrum i Drottninggatan, med umiddelbar nærhet til Stockholms attraksjoner. Hotellet har 62 rom i en blanding av klassisk 1800-talls arkitektur og moderne design.

I Örebro, Sveriges sjette største by, blir City Central Hotel Örebro også kjedens første partnerhotell. Hotellet har 83 moderne rom og leiligheter, og ligger kun en kort spasertur fra Örebro sentralstasjon og byens kjente landemerke Örebro Slott, samt to minutters gange fra Universitetssykehuset.

Kompas Hotel Aalborg blir kjedens andre nye partnerhotell i Aalborg i Danmark. Hotellet ligger i sentrum av Aalborg, i vakre Nordjylland, har 110 hyggelige rom og konferansefasiliteter, og er et av byens eldste overnattingssteder.

I Frederikshavn tilslutter også Hotel Frederikshavn seg til hotellkjeden, og blir et partnerhotell i First-familien. Hotel Frederikshavn ligger sentralt i Frederikshavn, og har 55 nyoppussede rom.

– Vi ser frem til partnerskapet med First Hotels, og til å bli et av deres partnerhotell. Med selskapets snart 30 år lange erfaring og kompetanse, har vi stor tro på at dette blir et fruktbart samarbeid, sier Sasha Bahremandi, VD og eier av Queen´s Hotel.

– Vi er veldig glade for å kunne ønske de nye partnerhotellene velkommen til First-familien, og for å kunne tilby våre gjester enda flere destinasjoner. Nye partnerhotell er viktig i vår strategi for å vokse, så vi jobber kontinuerlig med å utvide porteføljen med flere hoteller i Skandinavia, og spesielt på destinasjoner der vi ikke er representert og som ønskes av våre gjester, sier Thomas P. Gillespie, CEO, First Hotels AS.

– Med våre forholdsvis nye eiere, og som datterselskap i det børsnoterte selskapet Reato Group AS, har vi stor tro på en spennende fremtid for First Hotels, og søker i disse dager både flere hoteller og flere ansatte som vil være med på reisen sammen med oss, avslutter Gillespie.

Saken fortsetter under annonsen