Simon S. Stordalen (t.v.), adm.dir. i Bratsberg & Bratsberg Næringseiendom og Teo K. Luisa, adm.dir. i Capitane Hotels.

Simon S. Stordalen (t.v.), adm.dir. i Bratsberg & Bratsberg Næringseiendom og Teo K. Luisa, adm.dir. i Capitane Hotels.

Grimstads eneste hotell bytter kjede

Publisert: 23. mai 2023 kl 12.16
Oppdatert: 23. mai 2023 kl 12.16

­Det 98 rom store hotellet er kjøpt og overtatt av det grenlandsbaserte eiendomsselskapet Bratsberg, som igjen har inngått en ny leieavtale med Teo K. Luisas Capitane Hotels. Bratsberg, som er eid av Samfosa, har en sterk posisjon i Grenland og Vestfold. Deleier i Samfosa, Samfunnsbygg, har allerede pågående prosjekter i Agder.

– Vi fikk en strålende mulighet til å overta dette hotellet og gleder oss til å introdusere Samfosa for næringslivet i Agder, samt bidra til videre vekst i regionen. Det er et stort potensial i destinasjonen og hotellet, og kundene vil legge merke til at vi som nye eiere vil gi vårt preg på denne flotte eiendommen og samtidig bidra til byutviklingen i Grimstad. Dette, sammen med at vi er trygge på at vi har funnet riktig driver med rett konsept for både bygg og by, gjør at vi gleder oss til veien videre, sier Simon Venemyr Ottersland fra Samfosa AS.

Satser videre på Sørlandet

Det er hotellveteranen Teo K. Luisa som står bak driftsselskapet som har fått leiekontrakten. Telemarkingen, som har lang fartstid i Strawberry, tidligere Nordic Choice Hotels, både som ansatt og som franchisetaker, har fra før Comfort Hotel Porsgrunn i porteføljen, samt flere hoteller på gang i Horten, Tønsberg, Moss og Skien.

– Vårt satsingsområde er området mellom Drammen og Kristiansand. Med alt det spennende som skjer i Grimstad, med blant annet bedret infrastruktur, industrielle satsinger, flere utbyggingsprosjekter, Sørlandets teknologipark og Campus Grimstad, ønsker vi å være med på denne utviklingen. Med min lange og gode tilknytning til Strawberry, var det naturlig å se hvilke konsepter de har som passer, og Clarion Collection Hotel er helt riktig kjede for dette hotellet, sier Teo K. Luisa, adm.dir. i Capitane Hotels.

Riktig match for Grimstad

Clarion Collection Hotel, som har inngått en franchiseavtale for hotellet med Capitane Hotels, har et unikt konsept hvor alle måltider er inkludert. I tillegg til frokost, serveres det kaffemat, fika, på ettermiddagen og varm kveldsmat. Hotellene er bygget på et hyggekonsept, og er gjerne hoteller i historiske bygg, eller med en rik historie.

Saken fortsetter under annonsen

– Vekst er helt sentralt i selskapet og da muligheten for å innta både en ny by og et nytt fylke kom, var vi raske med å signere med Teo K. Luisa og Capitane Hotels. Både destinasjonen, markedet og utviklingen er helt rett for Clarion Collection Hotel. Vi er den foretrukne kjeden for dem som ønsker en følelse av hjemmehygge på sine mange reiser hjemmefra, forteller Richard Svartvik, kjededirektør for Clarion Collection Hotel i Norden.

 

Ledige stillinger – reiseliv