Foto

Roar Paaske

Helene Hallre ny Radisson Regional Director for Sverige, Danmark og Island

Publisert: 10. januar 2023 kl 14.08
Oppdatert: 11. januar 2023 kl 11.42

– Jeg er veldig stolt og glad over å ha fått denne muligheten til å jobbe sammen med de fantastiske teamene i Sverige, Danmark og Island. Vi jobber alle for å gi våre gjester de beste opplevelsene hver eneste dag, og jeg gleder meg til å jobbe på tvers av markedene sammen med mine kollegaer. Mitt mål er å gi gjestene minneverdige opplevelser, bidra til å utvikle teamene og skape gode resultater for selskapet, sier Helene Hallre, Regional Director Denmark, Sweden & Iceland and Cluster General Manager Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus & Radisson RED Aarhus.

Som regionssjef blir Helene ansvarlig for at Radisson Hotel Groups hoteller i Sverige, Danmark og Island leverer best mulig kvalitet og service til gjestene.

For noen år siden ble Helene Hallre kåret til Norges tredje fremste ledertalent i E24s kåring Ledertalentene. Som den eneste aktøren fra hotellbransjen på den prestisjefulle topplisten, ble hun også kåret til en av toppkandidatene i kategorien «Årets drivkraft». I jurybegrunnelsen beskrives Hallre som sterkt forretningsdrevet, med meget god forståelse for hva som driver gjesteopplevelser, effektiv drift og konkurransekraft på lengre sikt.

Helene ble tidlig kjent som en svært dyktig leder og allerede i 2012 vant hun prisen “Young leader of the year” ved Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo. I 2014 ble hun kåret til «Årets Unge Leder» i hotell- og reisebransjen av HSMAI og HRR.

Helene begynte å jobbe i Rezidor Hotel Group (i dag Radisson Hotel Group) allerede som 19-åring. Etter noen år i ulike lederstillinger ved Radisson Blu Plaza Hotel, gikk turen til ett av Københavns mest legendariske og kjente hoteller; designperlen Radisson Collection Royal Hotel. Etter kort tid ble hun forfremmet til hotellsjef, hvor hun var frem til hun fikk rollen som Cluster General Manager for Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus & Radisson RED Aarhus.

 

Saken fortsetter under annonsen