Hotelldirektør Henrik Kavli (t.v.) og F&B-manager Henrik Siversson.

Hustadvika Havhotell - nyrenovert og med ny direktør

Publisert: 6. november 2023 kl 12.52
Oppdatert: 8. november 2023 kl 10.38

­Henrik Kavli har overtatt roret ved det ikoniske reisemålet. Sammen med mat- og drikkeansvarlig Henrik Siversson (F&B-manager), skal Kavli og en håndplukket stab skape magiske øyeblikk for hotellgjestene. Det skjer på stedet der det norskeide reiselivseventyret Classic Norway Hotels startet i 2003.

Gjennom 20 år i norsk reiseliv har gjestegården på Storholmen, som ligger ved den værharde Hustadvika-kysten utviklet seg til å bli et etterspurt og ettertraktet overnattings- og opplevelsessted. Den har funnet sin trygge plass i de krevende værforholdene mellom Molde og Kristiansund.

Nå er alt klart for å begynne et nytt og spennende kapittel langs en av landets mest besøkte nasjonale turistveger. Hustadvika Havhotell har nettopp kommet i mål etter en to år lang totalrenovering og omfattende oppussing, samt innføring av et helt nytt og forbedret konsept.

Og nå står en ny og topp motivert ledelse klar for å overta servicebedriften som ligger på historisk grunn. Dette stedet har vært vitne til vikingenes, sjøfolkenes og handelsmennenes historier i tusenvis av år, og nå er målet å videreføre denne arven til gjester fra alle verdenshjørner gjennom Hustadvika Havhotell.

Ny direktør

Henrik Kavli har etter hotellutdannelse i Stavanger jobbet ved Hotel Aak i Rauma, før han for to år siden ble ansatt som hotellsjef ved Hustadvika Gjestegård. Nå tar han steget opp.

Saken fortsetter under annonsen

– Han er en dyktig leder som skal lede et av våre flotte anlegg inn i en spennende tid for norsk reiseliv, sier administrerende direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

– Overgangen fra å være en gjestegård til et flott havhotell har krevd utallige timer med innsats. Vi har hevet standarden på hotellet flere hakk, og nå ser jeg virkelig frem til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle det. Vi skal være et foretrukket reisemål for både lokale og tilreisende gjester, sier Henrik Kavli.

Kortreiste råvarer og lidenskap

Å foredle kortreiste råvarer til uforglemmelige måltid gjennom hjemmelagde mat, servert med stolthet er en av havhotellets viktigste merkevarer.

Dette arbeidet ledes av Henrik Siversson, som i sommer kom til Hustadvika Havhotell etter å ha jobbet ved en rekke restauranter både i Norge og internasjonalt.

– Målet vårt er å skape et unikt sted for god mat ute ved havet. I mine 20 år i bransjen har jeg samlet inntrykk fra fem forskjellige land, og nå har jeg tatt det aller beste fra min lange kulinariske reise for å forme matkonseptet ved Hustadvika Havhotell. Alt vi serverer her er laget på stedet, og hvert element på tallerkenen har en dypere hensikt enn bare å mette sulten. Mat og drikke bringer folk sammen og beriker hvert eneste øyeblikk hos oss slik at det føles som en fantastisk og varig opplevelse, uttaler Henrik Siversson med entusiasme.