Hotell

Hotelldirektør Henrik Kavli (t.v.) og F&B-manager Henrik Siversson.

Hustadvika Havhotell - nyrenovert og med ny direktør

Etter en omfattende toårig oppgradering og forvandling er nye Hustadvika Havhotell nå klar med ny direktør.

Publisert Sist oppdatert

­Henrik Kavli har overtatt roret ved det ikoniske reisemålet. Sammen med mat- og drikkeansvarlig Henrik Siversson (F&B-manager), skal Kavli og en håndplukket stab skape magiske øyeblikk for hotellgjestene. Det skjer på stedet der det norskeide reiselivseventyret Classic Norway Hotels startet i 2003.

Gjennom 20 år i norsk reiseliv har gjestegården på Storholmen, som ligger ved den værharde Hustadvika-kysten utviklet seg til å bli et etterspurt og ettertraktet overnattings- og opplevelsessted. Den har funnet sin trygge plass i de krevende værforholdene mellom Molde og Kristiansund.

Nå er alt klart for å begynne et nytt og spennende kapittel langs en av landets mest besøkte nasjonale turistveger. Hustadvika Havhotell har nettopp kommet i mål etter en to år lang totalrenovering og omfattende oppussing, samt innføring av et helt nytt og forbedret konsept.

Og nå står en ny og topp motivert ledelse klar for å overta servicebedriften som ligger på historisk grunn. Dette stedet har vært vitne til vikingenes, sjøfolkenes og handelsmennenes historier i tusenvis av år, og nå er målet å videreføre denne arven til gjester fra alle verdenshjørner gjennom Hustadvika Havhotell.

Ny direktør

Henrik Kavli har etter hotellutdannelse i Stavanger jobbet ved Hotel Aak i Rauma, før han for to år siden ble ansatt som hotellsjef ved Hustadvika Gjestegård. Nå tar han steget opp.

– Han er en dyktig leder som skal lede et av våre flotte anlegg inn i en spennende tid for norsk reiseliv, sier administrerende direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

– Overgangen fra å være en gjestegård til et flott havhotell har krevd utallige timer med innsats. Vi har hevet standarden på hotellet flere hakk, og nå ser jeg virkelig frem til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle det. Vi skal være et foretrukket reisemål for både lokale og tilreisende gjester, sier Henrik Kavli.

Kortreiste råvarer og lidenskap

Å foredle kortreiste råvarer til uforglemmelige måltid gjennom hjemmelagde mat, servert med stolthet er en av havhotellets viktigste merkevarer.

Dette arbeidet ledes av Henrik Siversson, som i sommer kom til Hustadvika Havhotell etter å ha jobbet ved en rekke restauranter både i Norge og internasjonalt.

– Målet vårt er å skape et unikt sted for god mat ute ved havet. I mine 20 år i bransjen har jeg samlet inntrykk fra fem forskjellige land, og nå har jeg tatt det aller beste fra min lange kulinariske reise for å forme matkonseptet ved Hustadvika Havhotell. Alt vi serverer her er laget på stedet, og hvert element på tallerkenen har en dypere hensikt enn bare å mette sulten. Mat og drikke bringer folk sammen og beriker hvert eneste øyeblikk hos oss slik at det føles som en fantastisk og varig opplevelse, uttaler Henrik Siversson med entusiasme.

Powered by Labrador CMS