Signerte samarbeidsavtale. F.v.: Arrangementsansvarlig i NTF, Fredrik Mandt, direktør for marked, merkevare og kommunikasjon i Scandic Norge, Tine Birkeland Westby, gen.sek. i NTF, Gabrielle Bjørnstad-Northern, og sponsorsjef Cathrine Svendsen.

Nå skal Scandic samarbeide med triatletene

Publisert: 20. januar 2023 kl 09.52
Oppdatert: 20. januar 2023 kl 09.52

­– NTF har ekstremt dedikerte utøvere, imponerende resultater og en positiv utvikling i rekrutteringen. De har utøvere i et bredt spekter av aldersklasser, og nå håper vi enda flere får opp øynene for denne spektakulære idretten. Triatlon er en idrett med momentum nå, og vi er glade for å bidra inn i utviklingen, sier direktør for marked, merkevare og kommunikasjon i Scandic Norge, Tine Birkeland Westby.

Gjennom avtalen får Scandic posisjon som partner, og vil blant annet være hovedsponsor for norgescuparrangementene – inklusiv ungdomscupen – i perioden.

– Vi gleder oss over avtalen med Scandic, og tror dette er et samarbeid som vil bidra til å skape verdier for begge parter. I lag med Scandic har vi hatt gode samtaler om hvordan vi kan jobbe godt sammen. Nå ser jeg frem til å komme i gang med arbeidet, sier generalsekretær Gabrielle Bjørnstad-Northern i NTF.

 

Saken fortsetter under annonsen