Solveig Voldheim, kjededirektør for Comfort Hotel i Norden og Baltikum.

 

Ny kjededirektør for Comfort Hotel i Norden og Baltikum

Publisert: 12. april 2023 kl 12.46
Oppdatert: 12. april 2023 kl 12.52

– Solveig Voldheim er selve personifiseringen av hva Comfort Hotel skal være. Hun er fremoverlent, oppdatert, modig, pusher grenser og har en sterk lidenskap for både hotellopplevelser, mennesker og miljø. Gjennom hennes lederskap har vi fått frem mange fantastiske ledere og talenter i Comfort Hotel, og med et enda sterkere mandat vil hun styrke merkevaren ytterligere, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer for Nordic Choice Hotels.

Ser store muligher

Hotellselskapet bytter i år navn til Strawberry, men de fire kjedene Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel og Clarion Collection Hotel lever videre etter rebrandingen. Comfort Hotel har 38 hoteller i Norge, Sverige, Danmark og Litauen.

– Vi har klart å ta posisjonen som det ledende alternativet for dem som ønsker bærekraftige hotellopplevelser til en riktig god pris. Samtidig har vi en rekke muligheter til å videreutvikle Comfort Hotel, spesielt når vi i år tar steget fra å tilhøre et rent hotellselskap til et opplevelsesselskap. Jeg er utrolig motivert for å være med på den utviklingen, sier Solveig Voldheim.

Gudbrandsdølen var hotelldirektør ved Comfort Hotel Xpress Youngstorget og Comfort Hotel Xpress Central Station, begge i Oslo, før hun i 2016 ble driftsdirektør i kjeden, etter å ha blitt kåret til “Årets hotelldirektør” i hele Nordic Choice Hotels. Voldheim har en bachelor fra Central St. Martins i London og én fra Høgskolen i Akershus.

 

Saken fortsetter under annonsen