Hotell

15. juli er det ett år siden Radisson RED Oslo Økern åpnet.

Radisson RED Økern feirer ett-årsdag

15. juli er det ett år siden Radisson RED Oslo Økern åpnet.

Publisert Sist oppdatert

­Hotellet driftes av Norlandia Hotel Group (NHG), og brandes gjennom Radissons nye og urbane konsept Radisson RED. Hotellet har 204 rom, fleksible konferanseløsninger, restaurant og en unik toppetasje med Rooftop Bar og

uteservering, med en fantastisk panoramautsikt over Oslo.

Rett ved siden av hotellet, kan man finne Økern Portal, som måler hele 80.000 kvadratmeter med moderne kontorfasiliteter, treningssenter, spisesteder og andre tjenester.

Hotellet har siden åpning mottatt gode anmeldelser på ulike plattformer. Tilbakemeldinger som kommer inn er «flott, nytt hotell, smarte hi-tech løsninger og fantastisk, serviceinnstilte ansatte».

- At hotellet er så sterkt vurdert handler mye om brandet og fasilitetene, men aller mest om menneskene som jobber hos oss. Mange hadde ikke hotellerfaring i det hele tatt, men med bratt læringskurve har vi tatt store steg sammen, forteller hotellets direktør Jørgen Holte.

- Det er utrolig at det allerede er gått ett år siden dørene åpnet for gjestene. Tilbakemeldingene og gjestenes vurdering av oss så langt har vært over all forventning og noe vi er stolte over, sier Holte.

Powered by Labrador CMS