Hotell

230 kvadratmeter med 60 sitteplasser under åpen himmel, skal gi gjestene Norges luftigste opplevelse, med utsikt over hele hovedstaden.

Skandinavias høyeste hotell-takterrasse åpnet

110 meter over bakken, i 34. etasje, har nå Skandinavias høyest beliggende uteservering «The Top Terrace», åpnet dørene på Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo.

Publisert Sist oppdatert

230 kvadratmeter med 60 sitteplasser under åpen himmel, skal gi gjestene Norges luftigste opplevelse, med utsikt over hele hovedstaden.

- Dette er Norges og Skandinavias høyeste takterrasse. Vi er i opplevelsesbransjen, og vår ambisjon er at dette skal bli et spektakulært tilbud, både til våre hotellgjester, til Oslos befolkning og til byens turister, sier Tarje Hellebust, administrerende direktør hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo.

Gjestene kan glede seg over et helt nytt barområde, utekjøkken og serveringsareal, alt inngjerdet av sikringsgjerder i glass. På menyen står blant annet østers, Moules Frites og hylleblomst panna cotta.

Designet på uteserveringen harmonerer med hotellets velkjente glassfasade og området er dekket av mange grønne, eksotiske planter for å gi den rette sommerstemningen. Gulvene er dekorert med mosaikkfliser i lyse farger og lyst tregulv, som gir en elegant og leken tvist på interiøret. Pergolaen har både glassfelt og lameller, slik at den kan åpnes og lukkes ved behov.

Den nye takterrassen, The Top Terrace, kompletterer de to andre serveringsstedene som allerede finnes i toppen av hotellet; restauranten i 33. etasje og den innvendige rooftop baren i 34. etasje. Begge er totalrenovert for flere titalls millioner kroner de siste årene, og er allerede populære tilbud for hovedstadens innbyggere og besøkende.

- Med den nye takterrassen kan vi nå gi våre gjester en helt unik opplevelse og et komplett tilbud som vi håper og tror skal trekke mange besøkende og gjøre dette til en spennende destinasjon, sier Hellebust.

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo har 678 nyrenoverte gjesterom og suiter. Hotellets eventlokaler strekker seg over mer enn 1800 m² og omfatter 30 konferanserom, med plass til 1100 gjester.

Powered by Labrador CMS