Hotell

Scandic Go skal være ensbetydende med smarte løsninger, attraktive byområder og gunstige priser.

Slik blir Scandic Go

5. september åpner dørene til det første Scandic Go-hotellet, kjedens nye hotellvaremerke i økonomisegmentet.

Publisert Sist oppdatert

­Hotellet ligger i Stockholm, tilbyr gunstige priser, innbydende design, smidig selvbetjening og frokost og varmmat til alle døgnets tider. Scandic Go skal være ensbetydende med smarte løsninger, attraktive byområder og gunstige priser.

Inne på hotellet blir gjestene møtt av en loungebar, der de kan kjøpe frokost, kaffe eller varmmat uten å måtte forholde seg til åpningstider. Borte er den tradisjonelle frokostbuffeten, til fordel for en kopp te eller kaffe, et utvalg av frokostcroissanter, smørbrød og velsmakende juicer. For den som ønsker seg varmmat, tilbys et utvalg av «street food», bowls og ulike smørbrød. Gjestene kan på egenhånd sjekke inn på hotellet digitalt, og håndtere bestillinger direkte via mobiltelefonen.

– På Scandic Go kommer du aldri til å gå glipp av frokosten. For en ny generasjon av reisevante gjester, handler oppholdet ofte om noe annet enn selve hotellbesøket. Det skal gå kjapt og smidig og være på dine egne vilkår, uten at det koster for mye. Du skal ikke begrenses, hverken av satte frokosttider eller ulike tjenester som er bakt inn i prisen. Scandic Go tilbyr derfor det mest vesentlige for alle som har lyst å oppleve byen, sier Therese Cedercreutz, CCO i Scandic Hotels Group.

I likhet med Scandics fullservicehoteller, har Scandic Go et stort fokus på bærekraft. Resirkulerte materialer er prioritert i utviklingen av hotellet, som for eksempel stoler laget av kaffegrut og bordplater av gjenvunnet tekstil. Etter å ha vært i bruk på hotellet, skal så mye av inventaret som mulig kunne tas fra hverandre og brukes på nytt. Gjennom å teste nye materialer, investere i overflatematerialer med lang levetid og velge møbler med så lavt CO2-utslipp som mulig, vil Scandic Go sikre en miljøvennlig hotellopplevelse. Scandic har lenge satset på bærekraft, og i dag er åtte av ti hoteller sertifisert med Svanemerket. Scandic Go vil være tuftet på samme høye miljøstandard, og gjennomgår nå en prosess for å bli sertifisert.

- Det føles fantastisk å snart få vise frem Scandic Go til en ny generasjon gjester. Vi ser en stor etterspørsel og vekstpotensial i økonomisegmentet, og vår ambisjon er å utvide dette segmentet i Norden. Med vårt første Scandic Go, som ligger attraktivt til på Norrmalm i Stockholm, tilbyr vi et flott produkt, det første av mange, sier Therese Cedercreutz.

Powered by Labrador CMS