Hotell

Strawberry med ny strategisk partner

Strawberry inngår strategisk samarbeid med A Sustainable Tomorrow. Med mål om å inkludere flere i den bærekraftige omstillingen i Norden.

Publisert Sist oppdatert

­Bærekraft er et av de strategiske fokusområdene i Strawberry, der ambisjonene er å bli klimanøytrale i egen drift innen 2030, og samtidig redusere utslippene i egen verdikjede med 50 prosent. Med A Sustainable Tomorrow som partner, ønsker Strawberry å sette fokus på den bærekraftige omstillingen i Norden, og samtidig etablere et nettverk som kan sette dagsorden for bransjen og næringslivet.

– Vi støtter A Sustainable Tomorrows visjon om å skape samarbeid på tvers av landegrensene. Med våre 230 hoteller i Norden og Baltikum har vi en unik posisjon for å drive dialog, og tilrettelegge for møteplasser i Norden der bærekraft settes på dagsordenen, sier bærekraftsansvarlig i Strawberry, Elin Penttilä.

Som en del av samarbeidet skal Strawberry sende A Sustainable Tomorrows årlige bærekraftskonferanse direkte fra selskapets hoteller. I første omgang vil konferansens sendes fra fem hoteller i Norge og Sverige. Konferansen arrangeres 15. september og temaet er Disruption.

Powered by Labrador CMS