Foto

Marriott Hotels

W Budapest

Publisert: 7. september 2023 kl 12.48
Oppdatert: 7. september 2023 kl 12.48

­Hotellet ligger i det historiske Drechsler-palasset, tidligere hjemmet til Ballettinstituttet, på Andrássy Avenue, et UNESCO verdensarvsted og byens mest luksuriøse handlegate. Hotellet har 151 stilige gjesterom og suiter, samt tre innovative spisekonsepter, alle påvirket av Budapests rike historie, kreativitet og mangfold.

Interiørdesignerne Bowler James Brindley (London) og Bánáti + Hartvig (Ungarn) har omhyggelig restaurert og redesignet Drechsler Palace, og henter inspirasjon fra dets rike kulturhistorie. Ytterligere inspirasjon er blitt hentet fra den storslåtte franske renessansens arkitektoniske estetikk i hele byen. Hotellets tilknytning til ballett gjenspeiles i den helsvarte Extreme WOW-suiten og den helhvite WOW-suiten – en feiring av den berømte balletten Svanesjøen.

I W Budapests AWAY® Spa kan gjestene søke ro og slappe av. Inspirert av termalbadene som Budapest er kjent for, står WET®-bassenget i sentrum.

W Hotels mener selv de har redefinert gjestfrihet i over to tiår og brutt normene for tradisjonell luksus. I dag er det mer enn 60 W Hotels rundt om i verden.

Saken fortsetter under annonsen