Shebaras 73 overnattingssteder inkluderer strandvillaer, så vel som de spektakulære boligene i vannet.

Nytt luksusresort ved Rødehavet

Feriestedet Shebara ved Rødehavet, som åpnet i sommer, er et stort steg inn i luksusresortmarkedet for Saudi-Arabia.

Publisert

Hver feriebolig er designet for å flyte med omgivelsene, materialet er i rustfritt stål, som reflekterer farvene og overflatemønstrene til havet og de intense farvene på himmelen, når de endrer seg i løpet av dagen. Designer er Shaun Killa, arkitekten bak Dubais Museum of the Future.

Feriestedets 73 overnattingssteder inkluderer strandvillaer, så vel som de spektakulære boligene i vannet. Anlegget drives av solenergi og ligger 45-minutters båttur fra fastlandet. Her kan gjestene nyte vannbaserte aktiviteter, eller slappe av på en av øyas mange hvite sandstrender. Øya har et spektakulært 30 til 40 meter langt rev nær stranden, som gjør det til det ultimate stedet for å utforske livet i havet.

Multiprosjektutvikleren Red Sea Global (RSG) står bak luksushotellvaremerket Shebara og skal drive anlegget i egen regi.

Innkommende turisme til Saudi-Arabia er i sterk vekst. Turismens andel av BNP er øket fra kun 3% i 2019, til 7% i 2023. Det opprinnelige målet om å ta imot 100 millioner besøkende i året innen 2030, er nå økt til 150 millioner.

 

Powered by Labrador CMS