Pandox sitt hovedkontor i Stockholm

Pandox utreder vilkårene for å gjennomføre en rettet emisjon

ABG Sundal Collier, DNB Markets, Handelsbanken og Skandinaviska Enskilda Banken skal undersøke vilkårene for å gjennomføre en rettet kontantemisjon av B-aksjer tilsvarende ca. SEK 2000 millioner

Publisert

Pandox Aktiebolag (publ) ("Selskapet" eller "Pandox") har instruert ABG Sundal Collier, DNB Markets, Handelsbanken og Skandinaviska Enskilda Banken (samlet "Joint Bookrunners") om å undersøke vilkårene for å gjennomføre en rettet kontantemisjon av B-aksjer tilsvarende ca. SEK 2000 millioner (den "rettede emisjonen"), gjennom en såkalt "accelerated bookbuilding"-prosedyre, basert på fullmakten gitt til styret på generalforsamlingen 10. Pandox' eksisterende aksjonærer Eiendomsspar AS og AMF Pension & Fonder har uttrykt interesse for å delta i den rettede emisjonen.

Gjennomføring av den akselererte bookbuilding-prosedyren, prising og tildeling av nye aksjer forventes å finne sted før oppstart av handel på Nasdaq Stockholm kl. 09.00 CEST den 18 september 2024. Tidspunktet for gjennomføring, prising og tildeling i bookbuilding-prosedyren bestemmes av selskapet, og selskapet kan når som helst forkorte, forlenge eller avslutte og helt eller delvis avstå fra å gjennomføre den rettede emisjonen. Selskapet vil kunngjøre utfallet gjennom en påfølgende pressemelding etter at bookbuilding-prosedyren er gjennomført.

Powered by Labrador CMS