Thon Hotel Partner Kristiansand er det første hotellet innen Thon-kjeden som tilbyr Gympaks unike wellness-tjenester.

Thon Hotel Partner Kristiansand med wellness-løsninger

Thon Hotel Partner Kristiansand, som ligger i hjertet av den vakre norske kystbyen Kristiansand, utvider nå sitt servicetilbud gjennom et samarbeid med Gympak.

Publisert Sist oppdatert

Med sine 112 moderne rom har hotellet blitt en destinasjon for både forretnings- og fritidsreisende. Selv om hotellet mangler et tradisjonelt treningsrom, var nettopp dette en grunn til at Gympaks løsning ble spesielt relevant for dem.

Thon Hotel Partner Kristiansand er det første hotellet innen Thon-kjeden som tilbyr Gympaks unike wellness-tjenester. Ved å tilby treningsutstyr som kan lånes til rommene og tilgang til en app med personlig tilpassede treningsprogrammer, kan gjestene nyte en wellness-opplevelse uten å måtte forlate rommet sitt.

«Vi er stolte av å kunne fortelle at vi er det første hotellet i Thon-kjeden som nå som samarbeider med Gympak. Vi ser frem til å kunne tilby våre gjester denne ekstra servicen, samtidig som det oppfordrer til fysisk aktivitet – noe vi vet er forebyggende for flere helseutfordringer. Med Gympak sine løsninger vil gjesten kunne trene hvor- og når som helst under sitt opphold hos oss, noe vi mener er svaret på fremtidens hotellservice” sier Anne-Bente Langmo, General Manager på Thon Hotel Partner Kristiansand.

Joachim Svensson, Sales Manager Nordics på Gympak, kommenterer også samarbeidet: "At Thon Hotel Partner Kristiansand er det første hotellet innen kjeden som implementerer våre løsninger, er en stor ære. Vi tror at denne typen innovativ wellness-service vil bli en selvfølge på hoteller fremover, og vi ser frem til å fortsette å ekspandere vårt tilbud i Norge og Norden."

Powered by Labrador CMS