Annonse

Hsmai møte- og eventbørsen blir digital

Dette er årets store happening for bransjen, som denne gangen skal gjennomføres digitalt, torsdag 7.januar.

- Dette nye systemet vil koste oss ca 100.000 kroner, for kun dette arrangementet, men det er en nødvendig investering for å få dette gjennomført. Systemet vi skal bruke heter Converve og de er spesialister på online møtebookinger. Innovasjon Norge brukte dette systemet under NTW og var svært fornøyd og de har rådet HSMAI til å benytte den samme leverandøren, sier Ingunn Hofseth, adm.dir. i HSMAI.

- Dette blir en dag hvor du har møter med potensielle kunder rett fra PC´en din. Møter vil også bli forhåndsbooket som tidligere, men vil foregå digitalt. Det kan f.eks være videomøter mellom deltagerne. Kundene og andre vil få tilgang til å delta på mange digitale seminarer, både på norsk og engelsk.

Sammen med HSMAI vil også Innovasjon Norge og NBTA inviterer potensielle innkjøpere av konferanser og events til å delta. Tidligere har primært kundene fra Oslo og omegn deltatt som kjøpere på Møte- og Eventbørsen, men når dette arrangementet nå digitaliseres, åpnes det for deltagere fra hele Norge, sier Ingunn Hofseth.

Er du interessert i å delta som utstiller, send en mail til bgb@hsmai.no

 

Annonse
Annonse
Annonse