Annonse

Jarle moen fra the thief til solli plass

Jarle Moen forlater direktørjobben på The Thief for å lede det nye hotellprosjektet «Sommerro», i gamle Oslo Lysverker-bygget på Solli Plass. Hotellet åpner først våren 2021, men allerede 1. april 2019 starter Moen jobben med å forvandle det historiske bygget til et levende hotell, med restauranter, scener og møteplasser som gir ny energi til hele bydelen.
- Sommerro er et av de mest ambisiøse og komplekse prosjektene vi noensinne har begitt oss ut på. Vi trengte en ved roret med både tyngde og erfaring, i tillegg til energi og ambisjoner. Jarle forstår markedet og er ekstremt flink med mennesker. Han skal ikke bare fylle hotellet, men lyse opp hele Solli plass, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Hotels & Resorts og en av byggets eiere.

Jarle Moen har vært direktør på The Thief siden åpningsåret 2013. I tre år på rad har hotellet vært på den internasjonale prestisjekåringen Condé Nast Travelers «Gold List». Hotellet har også vunnet en rekke internasjonale priser. I 2017 ble Moen kåret til «Årets Hoteliér» av bransjeorganisasjonen HSMAI, for sitt lederskap på The Thief og tidligere på Quality Hotel Expo på Fornebu og Quality Hotel 33 på Økern.

- Prosjekt Sommerro er en helt fantastisk mulighet å få gi nytt liv til en gammel historie. Vel så viktig som å ta vare på det som er i bygget, blir å skape gode rom å bo, besøke og jobbe. Hoteller handler jo først og fremst om mennesker! Med «Lys, kraft og varme» hugget i stein ved inngangen, ser jeg frem til å bygge et team som stråler av nettopp det, sier Jarle Moen.

- Vi har jobbet med Jarle Moen på Quality Hotel 33 og The Thief. Han har en helt spesiell evne til å få frem det beste i både bygg og menneskene inni. Vi gleder oss til samarbeidet videre, sier Gunnar Bøyum, administrerende direktør for Aspelin Ramm.

 

Annonse
Annonse
Annonse