Annonse

Krever inn provisjon for 16 millioner hotellovernattinger

- Det norske selskapet Net Trans krever inn provisjoner hos enkeltstående hoteller, hotellkjeder  etc. over hele verden, på vegne av reisebyråer og andre som booker hotellrom profesjonelt. Vi har funnet en nisje i markedet der det ikke er så mange andre som opererer og jobber nå med å videreutvikle den og utvide kundegrunnlaget. Vi har allerede de aller fleste store reisebyråene i Europa som kunder, sier adm. dir. Martin Jørgensen.

- Det har jo ikke vært så gode tider for hotellbransjen generelt sett de par siste årene, og det absurde er at hotellene har vært flinkere til å betale provisjonen sin, ettersom de trenger mer business. Den trenden vedvarer fortsatt og vi ser at mange hotellkjeder styrker kommisjonskonseptene sine. Agentene er de siste årene også blitt veldig fokusert på å benytte de hotellene som leverer kvalitet også når det kommer til provisjon. For hotellene er det også en stor fordel å ha ett selskap å betale provisjon til, som Net Trans, istedenfor å måtte forholde seg til hundrevis av agenter.

 Net Trans har 53 ansatte, derav 30 ved hovedkontoret i Tønsberg og 19 i Manila. De har også kontorer i Tyskland, Storbritannia, Frankrike, Spania og Singapore. De krever inn provisjon for over 16 millioner hotellovernattinger årlig, på vegne av over 9800 reisebyråer i over 90 land. Omsetningen i inneværende år blir rundt NOK 40 millioner.

Les hele artikkelen i HRR nr.8 som snart er ute hos abonnentene.

Annonse
Annonse
Annonse