Annonse

Linstows radisson blu lietuva øker kapasiteten

Litauens største hotell, Linstow-eide Radisson Blu Hotel Lietuva i hovedstaden Vilnius, har nettopp avsluttet et omfattende utviklingsprosjekt, som bl.a. har gitt 165 ekstra gjesterom i en egen åtte etasjers fløy. Etter at den nye fløyen er åpnet, er det totale arealet på Radisson Blu Hotel Lietuva 39.500 kvadratmeter, med ialt 456 gjesterom. Det betyr at hotellet er det største i Litauen, i antall rom. Idag har hotellet 119 standardrom, 106 superiorrom, 165 premiumrom, 5 familierom, 3 suiter og en presidentsuite.
Radisson Blu Hotel Lietuva ligger ved elven Neris, i forretningsdistriktet i Vilnius, bare 10 minutters spasertur fra den historiske gamlebyen. Hotellets hovedbygning er på 22 etasjer og rundt hotellet ligger mange høyreiste forretningsbygg, en rekke internasjonale banker, revisjonsfirmaer og lignende holder til her. - Det gir hotellet stor trafikk, både på møter og konferanser, overnatting og trafikk til våre serveringssteder, sier hotellets direktør, Massimo Supino.

I første etasje i det nye hotellbygget ligger et kjøpesenter og i de to neste etasjene vil en rekke bedrifter ha sine kontorer, blant andre vil Narvesen og Oriflame kosmetikk bli å finne her. De nye hotellrommene ligger på de resterende fem etasjene av denne åtte-etasjers bygningen. Gjesterommene er innredet i tråd med Radisson Blus nye romstandard. Det er brukt naturlige materialer, ikoniske designelementer og lokal kunstinspirasjon. Dette er blitt en elegant bygning, med ekstra brede korridorer og fin lyssetting. Rommene er komfortable og velutstyrte. I hele hotellet legger man merke til at housekeeping fungerer perfekt, her er det rent og skinnende.
Mange nye hoteller i Vilnius

Internasjonal hotellbransjen gjør seg stadig mer gjeldende i Vilnius, de aller fleste hotellgjestene er utenlandske, rundt 80%, og både ferie-/fritidsmarkedet og forretningsreisemarkedet, inkludert kongresser og konferanser, er sterkt.

- I 2020 vil byen ha fått 1200 nye rom, en 25% økning i kapasiteten fra idag, noe som vil virke veldig positivt inn for å trekke enda flere møter og konferanser hit, sier Jolanta Beniuliene, direktør for byens kongressbyrå. Nye hoteller som ligger i pipelinen er: DoubleTree by Hilton, Hilton Worldwide, Design Hotels, Courtyard by Marriott og Accors varemerke Ibis. I tillegg vil Radisson Hotels komme med sitt hotell nummer tre, det blir et Radisson Red.

Les hele artikkelen i HRR nr.5

 

Annonse
Annonse
Annonse