Air France-KLM og SAS inngår codeshare- og interline-avtale

Air France-KLM og SAS kunngjorde torsdag at de har inngått en codeshare-avtale og en interline-avtale som gjelder for Air France, KLM og SAS.

Publisert

Avtalene omfatter også gjensidige lojalitetsprogramfordeler. De trer i kraft 1. september 2024, når SAS offisielt blir medlem av SkyTeam-alliansen, der Air France-KLM er en av grunnleggerne.

 Codeshare-avtalen vil dekke et bredt spekter av europeiske destinasjoner. Air France- og KLM-kunder får tilgang til 33 destinasjoner i Nord-Europa utover SAS' hubber i København, Oslo og Stockholm. SAS-kunder får tilgang til 33 destinasjoner i Europa utover Air France og KLM sine hubber Paris-Charles de Gaulle lufthavn og Amsterdam Schiphol lufthavn. Flere interkontinentale destinasjoner vil bli lagt til i avtalen i nær fremtid.

 Interline-avtalen vil dekke det europeiske nettverket til Air France, KLM og SAS, noe som gir kundene utvidede reisemuligheter.

Medlemmer av Flying Blue og EuroBonus, de respektive lojalitetsprogrammene til Air France-KLM og SAS, vil kunne opptjene og bruke Miles/Points på alle flyvninger fra og med 1. september 2024.

 

Powered by Labrador CMS