Sas er kåret til Europas mest punktlige flyselskap

SAS kåret til det mest punktlige flyselskapet i Europa

SAS har nettopp sikret seg førsteplassen i Europa for august måned i den månedlige punktlighetsrapporten fra Cirium. Denne rapporten gir flyplasser, flyselskaper og reisende et nøytralt, tredjepartsbilde av hvilke flyselskaper som leverer på sitt løfte om å få passasjerer fra punkt A til punkt B i tide.

Publisert Sist oppdatert

SAS' administrerende direktør Anko van der Werff er naturligvis svært fornøyd med fasit for august: 

«Å være det mest punktlige flyselskapet i Europa er et bevis på dedikasjonen og presisjonen hele vårt team viser hver dag. Denne anerkjennelsen kommer i kjølvannet av flere viktige milepæler: at vi har kommet oss gjennom en restrukturering, sømløst sluttet oss til SkyTeam-alliansen, og nå blir feiret som det mest punktlige flyselskapet i Europa—alt i løpet av en uke. Jeg kunne ikke vært stoltere av det vi har oppnådd.»

 Van der Werff fortsetter: «Med støtte fra nye investorer, en fokusert eierstruktur, og et erfarent lederteam er SAS godt posisjonert for å vokse og møte de høye forventningene fra våre kunder, interessenter, og de skandinaviske samfunnene vi er dypt knyttet til.»

 Punktlighet er en av de viktigste parameterne for flyselskapskunder, og i tillegg til å føre til høyere kundetilfredshet, gir god punktlighet økonomiske fordeler, økt effektivitet, sikkerhet og pålitelighet for flyselskapet, samt en positiv innvirkning på miljøet.

Powered by Labrador CMS