Restaurant
Mange nye serveringssteder på osl
Det franske brasseriet Le Grand Comptoir har åpnet en filial på Oslo Lufthavn. Spisestedet er lokalisert i den sentrale delen av utenlandspiren, vis-à-vis utgangen av duty-free butikken. Brasseriet er todelt, med en del utformet som en fransk gatecafé, hvor de reisende kan nyte en god kopp kaffe og ekte fransk bakverk. I den andre delen er det bordservering, hvor man kan bestille fra en à la carte meny med et utvalg av vin.Le Grand Comptoir har fra før serveringsteder i bl.a. Frankrike, Canada og USA.YO! Sushi, som har mange sushirestauranter/-barer med god beliggenhet i Storbritannia, gjør også sin første utenlandsetablering på OSL nå. Begge nyetableringene skjer i regi av SSP The Food Travel Experts.En rekke nye serverings- og utsalgssteder kommer på OSL i de neste tre månedene.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025
Heimr Collection ansetter Linnéa Gustafsson som Chief People Officer