Hansa Borg Bryggeri ble kåret til Årets drikkeleverandør

Full klaff for Noresdagen 2025 i Bergen

Denne uken gikk Noresdagen 2025 av stabelen i solfylte Bergen – og det ble et arrangement som virkelig levde opp til forventningene. Med Fløyen som bakteppe og nærmere 600 medlemmer og leverandører fra hele landet som deltok, ble det innholdsrike dager med faglig inspirasjon, gode samtaler og minnerike øyeblikk.

Publisert

Arrangementet startet med en uformell get-together på Fløyen mandag kveld, der Nores-medlem Fløirestauranten serverte smakfull fingermat og forfriskninger til en entusiastisk forsamling av medlemmer, leverandører og samarbeidspartnere. Med DJ og strålende utsikt over Bergen badet i sol, ble stemningen både avslappet og feststemt – og byen fikk virkelig vist seg fra sin beste side.

Tirsdag var det klart for selve Noresdagen, som ble avholdt i Grieghallen. Morgenen startet med årsmøte, hvor Terje Simonsen ble takket av etter åtte år som styreleder i Nores. Ny styreleder ble Frode Hofstad, eier og daglig leder i P-Hotels. Deretter fulgte det faglige programmet under Noresforum. Administrerende direktør Marianne Lund presenterte utviklingen i markedet og Nores’ ambisjon om å være den mest attraktive innkjøpspartneren i bransjen. Innkjøpssjef Mette Aarø-Stillesby og leder av medlemsavdelingen Anja Loen, delte konkrete tips for smartere innkjøp – til stor nytte for både nye og erfarne medlemmer.

Et av høydepunktene på fagprogrammet var foredraget til John Hammersmark – kjent som «Kapteinen» fra Kompani Lauritzen. Med kraft og varme snakket han om motivasjon, indre styrke og hvordan man kan stå støtt sammen som lag når det stormer som mest. Under messen var det leverandørene som stod i sentrum, og de leverte til gagns. Smaksrike og kreative stands sørget for at medlemmene fikk nye impulser og gode møter med både gamle og nye samarbeidspartnere. Prisen for Årets stand gikk til samarbeidet mellom Domstein Sjømat og Fondberg Beverage Group – en velfortjent anerkjennelse for deres innsats på messen.

Bærekraftig messe

Overskuddsmaten etter messen ble donert til Matsentralen Vestland, som kunne glede seg over hele 542 kilo mat som ble donert til organisasjoner rundt om i Bergensområdet. Av all mat som ble levert inn etter messen, ble kun 1,42 kilo kastet – hvilket gir en donasjonsprosent på hele 99,7%. Nores har høyt fokus på bærekraft og samfunnsansvar og jobber etter «Bærekraftig messe»-prinsippet som er utarbeidet av og i samarbeid med Matvett. Vi er meget fornøyde med dette resultatet og er glade for å kunne bidra til at all maten kommer til sin rett.

Festmiddagen samlet nærmere 600 gjester til en uforglemmelig avslutning på Noresdagen. Kvelden bød på god mat, prisutdelinger, underholdning fra Need Music og en konferansier i toppform – Bjarte Hjelmeland, bandt det hele sammen med glimt i øyet og glød i stemmen.

Under kveldens festmiddag ble det også delt ut flere priser

• Årets stand: Domstein Sjømat/Fondberg Beverage Group

• Årets medlem: Latter

• Årets matleverandør: T. L. Måkestad

• Årets non-food-leverandør: Norengros

• Årets drikkeleverandør: Hansa Borg Bryggeri

 

Powered by Labrador CMS