Mat og drikke

Norway’s Coastal Kitchen er Hurtigrutens store lokalmatsatsing.

Hurtigruten satser stort på lokalprodusert mat og drikke

I år er det 130 år siden Hurtigruten startet seilinger langs norskekysten. I dag har de totalt 16 skip som seiler over store deler av verden, og rundt 3300 ansatte. De satser stort på bruk av lokale råvarer og sier at 80 prosent av det som serveres ombord skal være fra kysten.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS