Selv om Wolt kanskje er mest kjent for burger og pizza, har kaffe og bakervarer har blitt en stadig større del av omsetningen.

Starbucks og Wolt i nytt samarbeid

For første gang er Starbucks tilgjengelig for levering i Norge.

Publisert

Nå kan nytraktet kaffe, Frappuccino®, og bakervarer fra Starbucks leveres hjem på døren, på kontoret eller på hotellet. Wolts kunder i Oslo kan nå bestille varme og kalde kaffedrikker, påsmurt mat og bakevarer.

– Wolt er alltid på utkikk etter nye måter å forbedre kundeopplevelsen, og vi er glade for å endelig kunne tilby Starbucks’ ikoniske produkter på vår plattform. Vi vet at mange har ventet på denne muligheten, og vi er sikre på at dette vil bli en stor suksess blant våre brukere uansett om det er en Cold Brew eller en av de nye Créme Brulée-inspirerte kaffedrikkene, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

Selv om Wolt kanskje er mest kjent for burger og pizza, har kaffe og bakervarer har blitt en stadig større del av omsetningen, ikke minst for levering på arbeidsplassen.

– Mange tror det ikke er mulig å levere kaffe på døra, men det funker helt fint. Vi har egne holdere og en bag som holder varm kaffe varm og iskaffen kald, beroliger Stenersen.

Wolt samarbeider allerede med Starbucks i en håndfull andre land i Europa, men dette er første gang det er mulig å få Starbucks levert i Norge.

– Vi er supergira over å samarbeide med Wolt for å gjøre våre produkter enda mer tilgjengelige. Vi har ikke tilbudt hjemlevering i Norge før, så det blir spennende å se responsen blant kundene. Nå kan alle nyte Starbucks-opplevelsen uansett hvor de er, sier Ann-Kristin Nomerstad, Brand Manager, i Starbucks Norge.

 

Powered by Labrador CMS