Michal Lech Partyka (t.v.) og Morten Ramsdal, osteeksperter på Maschmanns Matmarked i Oslo, har fått øynene opp for kombinasjonen ost og whiskey.

Whiskey og ost – den ultimate kombinasjonen

Skotsk whisky destilleres to ganger, mens irsk whiskey destilleres tre ganger. – Denne tredje destilleringen i irsk whiskey gir somregel et rundere, renere og lettere brennevin enn den skotske dobbeldestillerte whiskyen. Irsk whiskey får også lettere med seg smaker fra fatene den ligger på. Det at irsk whiskey oftest er renere og mildere og har mye fruktighet, gjør den til en veldig bra match til de fleste oster, sier Johan Bengtsson i Anora, som er merkevaresjef for Bushmills i Norge.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS