Annonse

Nordic choice hotels inngår avtale med benchmarking alliance

Nordic Choice Hospitality Group, som omfatter varemerkene Quality, Clarion, Comfort og Nordic Hotels, satsar nå på å modernisere sitt arbeide med benchmarking av nøkkeltall og inngår en toårig avtale med Benchmarking Alliance.

Avtalen innebærer at Benchmarking Alliance skal håndtere plattformen Hotel | Trends for benchmarking av RevPAR, belegg og snittpris for de fleste hotellene innen Nordic Choice.

– Vi er svært glade for at vår satsing på nye benchmarkingområder og et tydelig brukerfokus har fyllt et behov i markedet, sier Per-Anders ”Perra” Pettersson, en av fire gründere i Benchmarking Alliance.

– Det føles som en selvfølge for Nordic Choice Hotels å stille seg bak dette initiativet. Benchmarking Alliance representerer nytenkning og tilbyr muligheter for å  arbeide med benchmarking på andre områder innen bransjen enn kun hotellrom. Vi ønsker Benchmarking Alliance lykke til og ser frem mot at resten av bransjen stiller seg bak initiativet, slik at vi får et bransjeledende benchmarkingverktøy på plass på det Skandinaviske marknadet, sier Carl Oldsberg, VP Revenue & Distribution i Nordic Choice Hotels.

Annonse
Annonse
Annonse