Annonse

Ny sjef for best western i norge

Søren Nystrøm er ansatt som landssjef for Best Western Hotels & Resorts i Norge. Han overtar stillingen etter Hege Ramm.

Med utnevnelsen av ny landssjef, samt en rekke skandinaviske organisasjonsendringer, har Best Western Scandinavia innledet en storsatsing for å bli sterkere på hotellmarkedet i Norge.

Dansken Søren Nystrøm, som også er landssjef for Best Western Hotels & Resorts i Danmark, ser frem til å få samarbeide med de norske Best Western-medlemmene og bransjen i Norge.

- Jeg gleder meg til å samarbeide med både nåværende og fremtidige hoteller, samt bransjens viktigste organisasjoner og aktører. Vi har noen fine medlemshoteller spredt over hele landet, men det er klart vi trenger ekstra kapasitet for å etterleve den store etterspørselen som vi har. Etterspørselen kommer ikke minst fra vårt lojalitetsprogram, som akkurat nå har nærmere 34 millioner medlemmer på verdensbasis, sier Søren Nystrøm.

Best Western Scandinavia ble etablert i 2015 og er en sammenslåing av Best Westerns organisasjoner og medlemshoteller i Norge, Danmark og Sverige. Organisasjonen har tre kontorer, henholdsvis i Oslo, København og Stockholm.

- Det skandinaviske oppsettet med fokus på kommersielle aktiviteter og kvalitet, har båret frukter de siste årene. Omsetningen og tilfredsheten blant gjestene har i økende grad vært positiv. En markant økning av kapasiteten i Sverige, har bidratt til å styrke resultatene i alle de tre landene. Vi skal holde på den positive utviklingen og styrke satsingen på det norske markedet, sier Johan Kukacka, CEO i Best Western Scandinavia.

Annonse
Annonse
Annonse