Norges kandidat, Håvard Werkland, skal kjempe om pallen i Bocuse d’Or Europe i Trondheim 19. – 20. mars neste år.

Bocuse d’Or velger norsk skrei, kamskjell og tørrfisk

Norsk skrei, levende kamskjell fra Frøya og tørrfisk fra Halvors i Tromsø, er obligatoriske råvarer i fatoppgaven, når Norges kandidat, Håvard Werkland, skal kjempe om pallen i Bocuse d’Or Europe i Trondheim 19. – 20. mars neste år. Det er godt nytt for den norske kokken.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS