Studien viser en generell positiv holdning til ordene fisk, sjømat og skalldyr. De fem unge voksne på bildet har ikke vært med i undersøkelsen. Fra venstre Sandra Hansen (36), Ruben Johnsen (30), Preben Aakre (26), Øyvind Dypvik (31) og Marie Traasdahl Hansen (29)
Rune Stoltz Bertinussen/Krysspress
Har emosjoner noe å si for forbruket av sjømat blant unge i Norge?
Nofima har på oppdrag fra Nærings- og fiskeridepartementet utarbeidet rapporten «Emosjoner og sjømat – hvilke emosjonelle reaksjoner har unge voksne til sjømat?»
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 549,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1788,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 143,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1406,-
KJØP